Drømmer du om at starte egen virksomhed?

Få vejledning og bliv en del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk bestående af både andre iværksættere og af erfarne virksomhedsledere, som er parat til at hjælpe dig.

Vejledning

Kalundborgegnens Erhvervsråd står parat til at hjælpe dig på vej med individuel vejledning om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej og når vores egen viden slipper op, ved vi præcis hvor vi skal sende dig hen for mere hjælp.

Netværk

Som iværksætter kan du blive gratis prøvemedlem af Erhvervsrådet i seks måneder. Med medlemskabet får du automatisk mulighed for at deltage i netværksmøderne for minivirksomheder og iværksættere. Her mødes en gruppe af dygtige iværksættere og ejere af mindre virksomheder. Nogle af dem er i gang med at starte virksomhed op. Andre har drevet deres i mange år. Fælles for dem er, at de har stået med de samme udfordringer som dig og at de er villige til at dele deres erfaringer, gode råd og nogle gange deres salgs-leads.

Overvejer du at starte for dig selv, kan du læse mere om, hvordan andre startede deres virksomhed

Iværksætteren, der kom til eksamen i sin egen virksomhed

Susan Holm Walentin startede sin egen virksomhed efter at have fulgt kurset Iværksætteri i praksis og hun afsluttede med at gå til eksamen i sin egen virksomhed.

Du kan se, hvad Susan siger om iværksætterforløbet her.

Tidligere deltagere fortæller om iværksætterdrømme, der blev til virkelighed:

Costa Kalundborg logo

Kafferisteren starter egen kaffebar i Havneparken

Shaun Gamble gennemførte Kalundborgegnens Erhvervsråds iværksætterkursus for nogle år siden. I dag driver han Costa Kalundborg Kaffe, der er et lille kafferisteri der leverer til både private, virksomheder og detailhandlen. Costa Kalundborg Kaffe driver også en kaffevogn og planerne stopper ikke der. Shaun er i fuld gang med at udvide kafferisteriet og senere på sommeren åbner han en fast café på Havneparken i Kalundborg, samtidig med, at kaffevognen kører videre ved siden af.

Camilla Tellerup med malingMaleren, der elsker pink

Camilla Tellerup blev uddannet bygningsmaler i 2012. I foråret 2017 deltog hun i et iværksætterkursus, hvor hun brugte de værktøjer, hun  fik på kurset, til at starte sin egen virksomhed. Camilla valgte at blive selvstændig for bedre at kunne råde over sin arbejdsdag i forhold til også at være mor. Hun udfører opgaver for både private og virksomheder ved brug af nye og gamle malerteknikker. Hun holder sig løbende opdateret med nye teknikker ved at deltage i kurser.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Erhvervsrådet for råd og vejledning ved opstart af virksomhed.

Back To Top
Søg