skip to Main Content

Jul på Restaurant Naes

Restaurant Naes

Tilbud om årets julefrokost

Det gode håndværk og de bedste råvarer er rygraden i det vi laver her på Naes. Vi foretrækker at arbejde med lokale råvarer og har for nylig etableret vores eget landbrug, Naes Gaard, i restaurantens baghave, så der altid er en bid af det lokale på tallerkenerne.

 

– Vi samarbejder med de lokale råvareleverandører på egnen, så grøntsager, kød og sågar vinen rummer smagen af Vestsjælland. Det er motiverende for alle på holdet at favne det lokale og byde på en bid af Sjællands vestkyst for alle gæster, uanset om de bor i området, Strandhotel Røsnæs eller kommer langvejs fra, fortæller køkkenchef, Christian Thurison Røndbjerg.

Restaurant Naes er det oplagte sted for firmaets julefrokost, hvor vi har plads til 120 gæster til selskaber. Vi tilbyder en festmiddag, hvor I først serveres en velkomstdrink eller bobler, herefter vores store julebuffet med vin, øl & vand til maden. Til slut er der kaffe og te, samt fri blød bar i tre timer efter middagen. I får syv timers julefest for bare 996 kr. (ekskl. moms) pr. person.

Naes ligger i første række til vandet på det nyrenoverede Strandhotel Røsnæs på Vestsjælland, blot fem km fra Kalundborg og en bekvem køretur fra hovedstaden. Restaurant Naes har høstet gode anmeldelser siden åbningen i 2017 og har en plads i både White Guide og Den Danske Spiseguide, der lister de bedste restauranter i Danmark. I foråret blev vi kåret til Bedst på Sjælland. Restauranten forpagtes af Henrik Jyrk og Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant.

Hvis i booker inden slutningen af august, så giver vi 15% rabat på hele pakken – ved min. 30 kuverter.

Læs mere om Restaurant Naes her

Back To Top
Søg
X
X