skip to Main Content
Kalundborg fra Gisseløre Tange

Kalundborg kommune – fem år frem

Interviewserie om forskellige personers syn på udviklingen i Kalundborg de næste fem år

”Kalundborg kommune – fem år frem” er en løbende interviewserie, hvor vi i Erhvervsrådet forsøger at sætte en finger på pulsen og finde ud af, hvordan Kalundborg kommunes fremtid ser ud, set fra forskellige udsigtspunkter rundt om i kommunen. Vi gør det ved at interviewe en række personer, der enten har stort lokalkendskab og et bankende hjerte for kommunen eller som modsat kan træde et par skridt tilbage og sætte udviklingen i Kalundborg i forhold til nogle af de overordnede tendenser og udviklingsspor som vi ser i resten af Danmark og ude i verden.

Vi undersøger erhvervslivet, fra iværksættere til de store industrilokomotiver. Vi ser på udfordringerne og mulighederne ved uddannelse af unge og rekruttering af nye kræfter til byen.
Vi kigger på infrastrukturen, hvor kan vi forbedre, hvordan kan vi forbedre og hvad forventer vi sker?

Vi giver et blik på naturen og kulturen, fra Kalundborgs midte over de mindre bysamfunds handelsgader, via vinplantagerne på Røsnæs, dagliglivet på Reersø og landliggerlivet i sommerhusområderne langs kysterne. Og på alt de imellem. Vi taler med nøglepersoner om erhverv, turisme, kultur, bosætning og alle de andre emner der er afgørende for hvordan vores kommune ser ud om fem år.

Til slut, undersøger vi HVORDAN vi når til de visioner som bliver præsenteret og spørger selvfølgelig til hvad vi som Erhvervsråd kan gøre for at understøtte.

Har du forslag til en person vi burde interviewe, så kontakt os endelig på telefon 59 55 00 55 eller mail

Back To Top
Søg
X
X