skip to Main Content

Kalundborgegnens Erhvervsråd ansætter ny erhvervschef

Lene Bach Jørler tiltræder den 1. marts 2023 som ny erhvervschef hos Kalundborgegnens Erhvervsråd. Hun skal være omdrejningspunktet for et yderligere styrket erhvervsråd med fokus på erhvervsservice, vækst og samarbejder på tværs af sektorer.

Den ny erhvervschef Lene Bach Jørler kommer til Kalundborgegnens Erhvervsråd med mange års erfaring i bagagen som chefkonsulent hos Business Fredericia.

”Lene har et særligt fokus i arbejdet med erhvervsservice, netværk og strategisk byudvikling, så det er en stærk erhvervsprofil, vi får som erhvervschef,” siger bestyrelsesformand i Kalundborgegnens Erhvervsråd Charlotte Balslev.

Borgmester i Kalundborg Kommune – og bestyrelsesmedlem i Kalundborgegnens Erhvervsråd – Martin Damm ser også frem til at samarbejde med den nye erhvervschef:

”Lenes gode erfaringer med netværksopbygning og tværgående samarbejder er en stor styrke. Det er netop nogle af de kendetegn, der pryder erhvervsudviklingen og relationen mellem den offentlige og den private sektor i Kalundborg kommune,” konstaterer han.

Lene Bach Jørler og hendes ægtefælle flytter til Kalundborg kommune i løbet af sommeren, og de glæder sig til at få ”Kalundborgegnen under huden”.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære de mange spændende virksomheder at kende i hele Kalundborg kommune, og jeg starter med en masse hilse-på-kaffemøder og generelt bare lande i mit nye job,” udtaler den nye erhvervschef Lene Bach Jørler – og fortsætter:

”Udefra set så har hele Kalundborg kommune rigtig meget at byde på, så det er okay at komme med store ambitioner, så hvorfor ikke starte med et kardinalpunkt: at man skal kunne ”se Kalundborg fra månen”, filosoferer hun.

Lene Bach Jørler, 57 år gammel, gift med Lars Bach Jørler. Hun har to sønner på henholdsvis 22 og 28 år, to bonusdøtre på 31 og 20 år og er farmor til en pige på to år.

Back To Top
Søg