skip to Main Content

Kick Off på DIGI’ Up

“Bymidteforløbet” DIGI Up blev sparket i gang med ca. 20 deltagere.

Lørdag den 18. september var der KICK OFF på DIGI Up, et forløb der vil give deltagerne ny viden inden for digitale løsninger og gennem workshops, sparring med konsulenter og oplæg fra videnspersoner få afdækket ny veje til vækst i nærområdet.

Godt 20 detailhandlere var samlet på SYMB lørdag eftermiddag, og vi kom rigtig godt fra start. Erhvervschef jens Lerager præsenterede “den brændende platform” og programmet blev præsenteret. Oberstløjtnant Steffen Scharff gav et oplæg om at lave en plan, og holde sig til den. Og der blev lagt planer, udvekslet holdninger og der var allerede her et stort engagement fra deltagerne.

Rejsen er nu startet, men du kan stadig nå at komme med. Næste møde i forløbet er den 28. oktober. Henvend dig blot til projektleder Morten Hass Augustsen på telefon 40 73 50 85 eller på mail mha@kalundborgerhverv.dk og hør mere.

Se video om forløbet her

Kort om DIGI Up

DIGI Up strækker sig over seks møder, hvor deltagerne kommer rundt i kommunen, fra SYMB i Kalundborg til Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev. Møderne vil foregå både indenfor og udenfor, samt byde på lækker mad og noget godt at drikke. DIGI Up er et forløb, der forsøger at gøre op med den klassiske forståelse for, hvad en butik/restaurant skal være, og arbejder henimod. hvad det kan være. Læs mere om DIGI Up-forløbet her.

 

Back To Top
Søg