skip to Main Content

LabCut og Sweet Memory – endnu en iværksættersucces fra Kalundborg

Iværksætter med forretningsområderne LabCut og Sweet Memory er flyttet i nye lokaler.

Det gode råd vi giver, når vi snakker med iværksættere, der er ved at etablere selvstændig forretning, er: Kom ud og mærk kunderne og tilpas forretningen efter deres ønsker.

Det er i høj grad, hvad virksomheden LabCut og Sweet Memory har gjort.

De har udviklet virksomheden fra den spæde start hjemme i kælderen, hvor interessen for laserskæring og gravering formede sig, til nu at have en virksomhed, der har nogle helt klare fokusområder.

To forretningsområder; laserskæring og gravering

  • LabCut, som leverer industrigravering, skilte og udsmykning til virksomheder
  • Sweet Memory, som leverer minder fra fester og events i form af graverede glas og bordkort til f.eks. bryllupper og andres store begivenheder.

Da erhvervskonsulent Otto Aagaard mødtes med stifter Oliver Kondrup af LabCut og Sweet Memory på den nye adresse i Elmegade 36, var det tydeligt, at den store drivkraft i virksomheden stadig er nysgerrighed og lysten til at finde nye muligheder.

LabCut og Sweet Memory

Han blev præsenteret for et hav af nye muligheder for, hvad teknologien kunne anvendes til. Deres store Danmarkskort, skåret ud i træ, var et imponerende syn. Det er der også en del andre, der synes, så der er godt gang i produktionen af disse kort.

Den innovative virkelyst er dog også krydret med en god forretningsforståelse, så når en af de store lokale virksomheder har brug for lasermarkering af komponenter til deres projekter, sættes alle sejl ind for at tilfredsstille kravene om hurtig levering og god kundeservice.

Den store virkelyst betyder også, at der ruller flere maskiner ind i lokalerne og at der igen er nysgerrighed for, hvad der kan laves med denne teknologi.

Sweet Memory

Virksomheden har ikke ligget stille under Corona-krisen, hvor deres andet store område med bryllupper har ligget stille. Den gode evne til at følge med kundernes ønsker, har betydet, at området med gravering af glas, har vokset sig stor. Vi vil gerne gøre lidt ekstra ud af at hygge os hjemme med et personligt graveret glas og et godt glas vin.

Det er altid en fornøjelse at se virksomheder, som LabCut vokse og udvikle sig. Vi giver gerne et godt råd og et klap på skulderen med på vejen og Erhvervsrådet ønsker LabCut et stort tillykke med de nye lokaler og vi glæder os til at følge virksomhedens udvikling.

Går du med gode idéer til en virksomhed, men mangler lige det sidste skub, står Erhvervsrådets konsulenter klar til at hjælpe dig i gang med forretningsplan, ansøgning om CVR-nummer og alle de andre ting, der skal til for at skabe en virksomhed. Kontakt os på telefon 59 55 00 55 eller på mail info@kalundborgerhverv.dk.

Du kan læse mere om Erhvervsrådets iværksætterforløb her

Back To Top
Søg
X
X