skip to Main Content

Lær at sælge med LindkedIn

Temamøde om salg på LinkedIn den 15. maj 2018 kl. 17.00 – 19.00 hos Kalundborgegnens Erhvervsråd, Bredgade 44, 1., 4400 Kalundborg

Hader du kold kanvas?

Så er der gode nyheder: Der er en meget mere effektiv metode, som ikke en gang gør ondt. I skal høre om Social Selling på LinkedIn.

I Danmark er to millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er slet ikke svært at lære. Eksperterne fra LinkedInsider vil på to timer inspirere og guide dig igennem de vigtigste metoder og teknikker i dit B2B salg på LinkedIn.

Sælge-Helge er død

På de sociale medier er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type røget fuldkommen ud af loopet. I hans sted er kommet specialisten; ham der virkelig ved noget om sit produkt, og som til­byder noget ægte værdifuldt.

 

Hvad får du med hjem?

  • Det rigtige mindset til at blive social sælger
  • Scripts til første kontakt
  • En gratis kampagneform, der kan øge kendskabet til dig markant
  • Et værktøj til at måle din præstation som social sælger
  • En personlig handlingsplan, så du kan strukturere og mål­rette din indsats

Læs mere om LinkedInsider her

Jacob Elton (tv) og Martin Lund (th) fra Linkedinsider er specialiseret i at træne sælgere og selvstændige i at skaffe leads og møder via LinkedIn. Hos LinkedInsider har de samlet den bedste viden om salg på sociale medier og både gjort det let tilgængeligt og til at handle på.

 

Back To Top
Søg
X
X