skip to Main Content

Nyt netværk skal gøre det lidt sjovere at være lærling / elev i Kalundborg

Netværkets mål er at bidrage til, at det bliver en endnu bedre oplevelse at tage sin faglærte uddannelse i vores område. Der lægges op til at invitere lærlinge og elever på tværs af virksomheder og brancher til fire lidt større årlige arrangementer, og måske nogle mindre lidt mere uformelle i løbet af året. Vi arbejder også på at knytte os til nogle af andre større begivenheder i lokalområdet.

Overordnet set skal det være arrangementer, som styrker fællesskabet, som er sjove, meget gerne anderledes og som lægger op til, at lærlinge og elever bagefter får lyst til at mødes med kollegaer på tværs af brancher.

Medlemskab

Vi håber DU kan se muligheder i at deltage med jeres virksomhed, og jeres lærlinge og elever. Det er ikke noget vi kan lave uden en egenbetaling.
Priserne gælder for et års medlemskab af netværket:

Antal lærlinge/eleverKontingent
1-2Kr. 800,-
3-5Kr. 2.000,-
6-10Kr. 5.000,-
11-20Kr. 8.000,-
21-25Kr. 10.000
26+Kr. 12.000
UddannelsesinstitutionerKr. 12.000

Hvis du vil høre mere om netværket eller tilmelding af din virksomhed og lærlinge/elever, så tøv ikke med at kontakte Morten Hass Augustsen på mail mha@kalundborgerhverv.dk eller sms til 40 73 50 85. Du kan også bare tilmelde dig herunder.

Netværket blev sparket i gang ved et succesfuldt event i Kino Den Blå Engel

Ved en festlig aften i ’Den Blå Engel’ forleden, blev startskuddet givet til etablering af et Lærlinge- og ElevNetværk i Kalundborg. Mere end 135 fremmødte virksomhedsejere, lærlinge- elevansvarlige og lærlinge/elever hørte om netværket og fik et godt grin over en veloplagt Heino Hansen.

Nyheder

Skandi-Bo er glade for netværk for lærlinge og elever

Kalundborgegnens Lærlinge- & ElevNetværk giver lærlingene en mulighed for – på tværs af fag – at mødes. Netværket samler lærlinge og elever på tværs af fag og virksomheder 3-4 gange…

Back To Top
Søg