skip to Main Content

Nyt netværk blev sparket i gang med god forplejning og et godt grin

Ved en festlig aften i ’Den Blå Engel’ forleden, blev startskuddet givet til etablering af et Lærlinge- og ElevNetværk i Kalundborg. Mere end 135 fremmødte virksomhedsejere, lærlinge- elevansvarlige og lærlinge/elever hørte om netværket og fik et godt grin over en veloplagt Heino Hansen.

Netværkets mål er at bidrage til, at det bliver en endnu bedre oplevelse at tage sin faglærte uddannelse i vores område. Der lægges op til at invitere lærlinge og elever på tværs af virksomheder og brancher til fire lidt større årlige arrangementer, og måske nogle mindre lidt mere uformelle i løbet af året. Vi arbejder også på at knytte os til nogle af andre større begivenheder i lokalområdet.

Overordnet set skal det være arrangementer, som styrker fællesskabet, som er sjove, meget gerne anderledes og som lægger op til, at lærlinge og elever bagefter får lyst til at mødes med kollegaer på tværs af brancher.

Medlemskab

Vi håber DU kan se muligheder i at deltage med jeres virksomhed, og jeres lærlinge og elever. Det er ikke noget vi kan lave uden en egenbetaling:

  • Medlemskab for en virksomhed: 1.2oo kr. pr. år
  • Pris pr. lærling eller elev: 500 kr. pr. år
  • Deltagelse i de enkelte arrangementer ligger på omkring 200 kr. afhængig af arrangementet

Vi har sat et max beløb på det årlige medlemskab, så dem, der har rigtig mange elever og lærlinge max opkræves 20.000 kr. pr. år.

Hvis du vil høre mere om netværket eller tilmelding af din virksomhed og lærlinge/elever, så tøv ikke med at kontakte Morten Hass Augustsen på mail mha@kalundborgerhverv.dk eller sms til 40 73 50 85.

Back To Top
Søg