skip to Main Content
Mennesker og vin

Livet efter fyraften i Kalundborg

Der er brug for mere liv og aktivitet, flere tilbud og anderledes måder at bruge vores område og sin fritid på i Kalundborg kommune

Det budskab står klart tilbage, hvis man laver et sammenkog af, hvad der er blevet sagt på de mange forskellige møder, grupper, konferencer og andre dialogforaer, som Erhvervsrådet indgår i og hvor vi møder andre aktører, der gerne vil være med til at udvikle vores område. Det er også et tema, der går igen hos mange af dem vi har interviewet til serien ’Kalundborg – fem år frem

Vores hjørne af Sjælland er tæt pakket med spændende virksomheder, der tilbyder interessante og udviklende jobs. Men vi er nok en smule mere udfordrede, når det kommer til mulighederne for at udfolde sig og bruge vores byer efter endt arbejdstid.

Hvor kommer pengene fra og hvad bliver de brugt til?

Liv i Kalundborg er en pulje stiftet og finansieret af en række af vores større virksomheder. Puljen støtter kulturelle events i hele Kalundborg kommune og uddeler op mod 200.000 kr. hvert år.

SUP Boards ved Sejlklubben

Det er penge, der går til spændende foredrag, borde og bænke, løn til kajakinstruktører og alle mulige andre ting, som er nødvendige, når frivillige kræfter gør en indsats for at stable flotte og interessante arrangementer på benene for alle andre.

Målet med puljen er at gøre vores område endnu mere spændende at bo i og at besøge. Ved sidste runde uddelte puljen ca. 50.000 kr. til fem projekter og gav tilsagn til yderligere to. Puljen har støttet en musikfestival i Buerup, et arrangement om vild mad i Åmosen, et bådeværksted, en aktivitetsdag i Havneparken og en dag med vandaktiviteter i hele havneområdet.

Havneparken som det nye mødested

Beach Volley i HavneparkenNetop Havneparken er spændende i denne sammenhæng, for vi kan se af ansøgningerne til puljen, at der er flere og flere, der gerne vil lægge deres arrangementer lige netop her. Det viser, at den type af mødesteder virker og inspirerer og giver folk lyst til at skabe noget i fællesskab. Og det viser, at der er behov for midler til at understøtte de ildsjæle, der kaster sig ud i at lave noget for os andre.

Når det lykkes bliver Kalundborg kommune nemlig et endnu bedre sted at leve. Også efter fyraften. Og det er helt afgørende for, at vores virksomheder kan tiltrække dygtige medarbejdere og ikke mindst fastholde dem.

Hvis din virksomhed gerne vil høre mere om puljen Liv i Kalundborg og hvordan I kan være med til at styrke livet efter fyraften i vores område, så kontakt Jens Lerager på 30 73 77 31.

 

 

 

Back To Top
Søg
X
X