skip to Main Content

Lokal kaffe til Interteks kunder

Intertek Kalundborg samarbejder med Costa Kalundborg Kaffe for at få en skøn lokal kaffeløsning.

Brian Qvist Jacobsen er salgs- og projektleder hos Intertek Caleb Brett med base på Dokhavnsvej, Kalundborg. Intertek leverer inspektion, certificering og laboratorietjenester til primært olie- og gasindustrien.

Brian Qvist Jacobsen ville gerne byde sine kunder og medarbejdere på en god kop kaffe.

”Det var vigtigt for os at få en lokal aftale, som var i tråd med, at vi gerne ville understøtte det lokale erhvervsliv. Vi syntes, at mærkevare Costa Kalundborg Kaffe er perfekt til det, igen, lokale islæt, som vi gerne vil have i denne løsning.”

Costa Kalundborg Kaffe har base i Kalundborgs Havnepark Café og drives af Shaun Gamble, der oprindeligt kommer fra New Zealand. Shaun importerer og rister al caféens kaffe.

“Med vores nye 12 kg Probat kafferister har vi kapaciteten til at levere velsmagende kaffe ud over caféen. Vi går meget op i at være lokale og var på udkig efter en virksomhed i nærområdet til at afprøve vores friskristede leveringskoncept”, forklarer Shaun.

“Brian har været fantastisk at arbejde sammen med, og vi er meget glade for resultatet. Vi er klar til at udvide konceptet til andre lokale virksomheder”, fortsætter Shaun Gamble.

Intertek er også meget tilfreds med arrangementet.

“Vi har efterfølgende set, at leveringen af kaffen har været super god og meget fleksibel. Leveringen af kaffe i cykelvognen har især givet positive snakke på kontoret. Det sidste var, at prisen skulle være konkurrencedygtig på investeringen af kaffemaskine, samt kaffeprodukter og her var det en god kombination mellem Costa Kalundborg Kaffe og deres maskinleveringspartner, Friskbrygget med base i Holbæk”, afslutter Brian Qvist Jacobsen.

“I den kommende tid vil jeg besøge lokale virksomheder for at forklare vores koncept. Så bliv ikke overrasket, hvis du ser mig ude på ladcyklen! Alle interesserede kan også besøge vores hjemmeside eller endnu bedre, besøge Café Costa Kalundborg på Vestre Havneplads 3B. Der kan du med en god kop kaffe i hånden se, hvor vi hygger os med at riste kaffen”, opfordrer Shaun Gamble.

Back To Top
Søg
X
X