skip to Main Content

Mange aktiviteter i SKILLS Butik Høng

Alle er velkomne til at komme på besøg i SKILLS Butik Høng og få en snak om uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder på Kalundborgegnen.

Allerede nu er der planlagt en del aktiviteter i SKILLS Butik Høng, som officielt åbner den 28. april, præcis et år før DM i SKILLS afholdes i Høng.

Vi opfordrer virksomheder, som gerne vil vise deres fag til at booke en tid i SKILLS Butik Høng eller koble sig op på en uddannelse, som allerede har booket tid i kalenderen. Se kalenderen her og tilmeld din virksomhed på denne blanket.

Et af formålene med SKILLS Butik Høng er netop at vise koblingen mellem uddannelsesinstitution og virksomhed, så folkeskoleelverne får en fornemmelse af, hvad der sker, når de er under uddannelse og ikke mindst, hvilke muligheder, der er efter endt uddannelse.

Vi tager selvfølgelig højde for alle corona restriktioner i forbindelse med aktiviteter og besøg i butikken. Der er derfor krav om at bære mundbind, når man bevæger sig rundt i butikken inden for.

Aktiviteterne i SKILLS Butik Høng

I forbindelse med åbningen af butikken den 28. april, vil tømrerlærlinge og elever fra Høng Skole sammen fabrikere pallemøbler til indretning i butikken og evt. på arealet uden for butikken. Som besøgende vil man også møde dem torsdag den 29. april og lørdag den 1. maj vil erhvervschef Jens Lerager og projektleder Morten Hass Augustsen være i butikken – klar til en snak om uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder på Kalundborgegnen samt udviklingen i erhvervslivet i øvrigt.

Programmet i de efterfølgende uger:
3. – 4. maj: Landbrugsskolen Høng – elever viser maskiner og fortæller om uddannelsen
5. maj: Tandklinikassistentuddannelsen – elever viser tandlægestole og fortæller om uddannelsen
6. maj: Malmos A/S – lærlinge anlægger højbede klar til beplantning
7. maj: Høng Skole – elever beplanter højbede foran butikken

10. – 12. maj: SkaberZonen – virksomhed, som inviterer til udvikling via 3D printere
14. – 15. maj: SkaberZonen – virksomhed, som inviterer til udvikling via 3D printere

Hold øje med aktiviteterne på SKILLS Butik Høngs Facebookside, så du ikke går glip af netop det fagområde, du interesserer dig for eller gerne vil blive klogere på.

SKILLS

Back To Top
Søg
X
X