skip to Main Content

Autus Media ApS

Virksomhedsbeskrivelse

Autus Media mission er at give virksomheder og foreninger mere synlighed i lokalområdet via internettet. Det er Autus Medias mission, at øge interessen for Kalundborg Kommune og dets muligheder hos lokale borgere, potentielle bosættere og turister, ved at gøre butikker, erhverv, kultur og natur mere tilgængelig online.

Mange efterspørger mere synlighed på deres forretning eller deres arrangementer – synlighed på internettet er Autus Media eksperter i. Vi bruger metoder vi ved der virker både på kort og lang sigt. Og vi er her for dig – uanset om du blot ønsker et godt råd (gratis) eller ønsker vi skal hjælpe din virksomhed med mere synlighed på sociale medier, på nettet mv.

Autus Media følger med udviklingen, specielt hvad angår Google. Når Google laver noget om kan det meget hurtigt påvirke din forretning, hvis du ikke er opmærksom. Med Autus Media som partner, kan du være sikker på altid at få den nyeste information der sørger for, at din virksomhed eller forening forbliver synlig for jeres målgruppe.

Autus Media lever af at kommunikere, så det vigtigste for os er at vi er enige om forventningerne til samarbejdet. Vi tilbyder god, relevant og aktuel rådgivning og services, hvor alt fra nystartede selvstændige og foreninger til større virksomheder kan være med.

Autus Media - vi er de bedste med viden om hvad der virker på internettet. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed eller forening med mere synlighed.
Omfartsvejen 3
Gørlev
4281
Jonas Henriksen
31576474
30643790
jonas@autusmedia.dk
Information og kommunikation
seo, søgemaskineoptimering, Google My Business, Google Maps, hjemmeside, marketing, synlighed, wordpress, online konsulent, kommunikation, 360 billeder, Google Street View, Trusted Photographer
Back To Top
Søg
X
X