skip to Main Content

JKS

Virksomhedsbeskrivelse

JKS - MOVING YOUR POTENTIAL - er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er i dag specialister i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og hjælpe mennesker i arbejde.

Vi rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing og JKS Career. Intet er for stort. Intet er for småt - hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.

Vi tilbyder herunder en række ydelser. JKS Career giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater. De vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv – fra onboarding til outplacement. Det samme gælder JKS Staffing, der ikke kun hjælper med vikarløsninger, men bl.a. tilbyder Try and Hire, som gør det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere at se hinanden an, inden der skrives kontrakt.

Vi prioriterer den tætte og personlige kontakt med både kunder og kandidater højt og betragter det som afgørende, at du bliver mødt af konsulenter med et indgående kendskab til netop dit lokalområde.

JKS er certificeret og medlem af VikarBranchen
Elmegade 19
Kalundborg
4400
Anne Böttcher
19687236
59550750
kalundborg@jks.dk
Andre serviceydelser
vikar rekruttering medarbejder outplacement onboarding try&hire bemanding assessment udenlandske medarbejder
Back To Top
Søg
X
X