skip to Main Content

Messe i Kalundborg i 2020

Kalundborg Messen vender tilbage i 2020
– book din stand nu

Weekenden den 1-2. februar 2020 vender Kalundborg Messen tilbage, når Kalundborg Hallerne slår dørene op for den populære Kalundborg Messen, hvor Kalundborgegnens erhvervsdrivende præsenterer deres virksomhed, produkter, nyheder og serviceydelser til huset, haven og familien.

Messen med temaet ’Nyt til Bolig & Familie’ arrangeres af DanMesser og holdes som tidligere i Kalundborg Hallerne. Den traditionsrige forbrugermesse forventes at tiltrække en masse glade messegæster, hvor lokale erhvervsdrivende og offentlige virksomheder, over to spændende og underholdende dage, præsenterer deres produkter, nyheder og serviceydelser.

– De omkring 100 udstillere viser nyheder inden for alt fra biler til briller samt inspiration til huset, haven, familien, personlig pleje og diverse lækkerier til ganen. Vi glæder os kickstarte Kalundborg Messen til februar, og vi tilstræber at gøre messen så spændende som mulig ved at samle et stort og alsidigt udbud af både nationale og lokale udstillere, udtaler arrangør John Nielsen fra DanMesser.

– Foruden de mange udstilleres attraktive messetilbud, kan de besøgende se frem til en underholdende weekend – alt krydret med diverse konkurrencer med både store og mindre præmier. Søndag trækkes hovedgevinsten, hvad det er, oplyses en gang efter sommerferien, fortsætter John Nielsen.

For yderligere oplysninger om Kalundborg Messen og bookning at stand venligst send mail til claus@danmesser.dk  Du kan også læse mere på Danmesser.dk

Kalundborg Messens overordnede ide og formål er at styrke kendskabet til det aktive og dynamiske erhvervsliv på Kalundborgegnen. Messen ønsker primært at samle lokale producenter, servicevirksomheder, håndværksmestre, butikker, handlende, bilforhandlere samt offentlige virksomheder på messen.

Messen arrangeres af Danmesser.dk

Back To Top
Søg
X
X