skip to Main Content

Mød Danmarks nyuddannede til virtuel jobmesse

Igen i år er SDU værter for Danish Academic Job Fair. En virtuel karrieremesse lavet som et samarbejde mellem alle de danske universiteter og JobTeaser (tidligere Graduateland).

Du er inviteret til at deltage som udstiller på DAJF 2023!

Eventet løber af stablen den 24 maj mellem 13.00 og 16.00.

Denne karrieremesse har til formål at skabe de bedste muligheder for Danmarks nyuddannede. Vi vil invitere unge talenter fra hele landet, der studerer på tværs af alle akademiske områder på universiteterne. DAJF er en virtuel karrieremesse, der har til formål at forbinde dimittender over hele Danmark med deres fremtidige arbejdsgiver.

Det er 100 % gratis for dig at deltage, men vi har dog et krav om, at du skal bidrage med mindst een konkret karrieremulighed, der er relevant for en nyuddannet universitetsuddannet.

Der er en grænse for, hvor mange virksomheder der kan deltage, så tilmeld dig hurtigst muligt for at sikre din deltagelse.

Login på din Graduateland profil og læs mere om DAJF 2023 og tilmeld dig via dette link.

JobTeaser-teamet vil levere mere information om, hvordan du sætter din virtuelle stand op, efter din deltagelse er blevet bekræftet.

Yderligere information

For eventuelle spørgsmål eller mere information er du velkommen til at kontakte SDU i Slagelse: Michelle Hasselbalch på mail micp@sdu.dk eller på telefon 65 50 83 76.

Back To Top
Søg