skip to Main Content

Multimediepraktikanter kan løfte din virksomheds branding

I starten af februar står en flok dygtige elever fra Zealand og glæder sig til at komme ud i det virkelige erhvervsliv og hjælpe branding af en virksomhed.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har ad flere omgange benyttet praktikanter fra Multimedieuddannelsen og har været glade og tilfredse med deres arbejde.

Uddannelsen til multimediedesigner

Uddannelsen er toårig, hvor hovedfokus de første to semestre er udvikling af basisfærdigheder i digital grafisk design, webudvikling (front end), kommunikation og videoproduktion.

På tredje semester har eleverne specialiseret sig i enten digital udvikling (droneoptagelser, javascript, php/database mm.) eller i design og indhold (tekst, video og animation) til e-mail marketing, blogs og sociale medier.

Undervejs i uddannelsen har de samarbejdet med virksomheder og organisationer og på denne måde opnået erfaring i planlægning og udvikling af multimedieproduktioner til forskellige brancher og målgrupper.

10 ugers praktik i en virksomhed

Eleverne nærmer sig nu fjerde semester, hvor de fra start februar skal i 10 ugers praktik. De vil i den forbindelse gerne lige fremhæve én af deres styrker: god træning i teamsamarbejde og flere ønsker derfor at komme i praktik i samme virksomhed. På den måde kan praktikvirksomheden drage fordel af en bredere viden og en mere ”selvkørende” gruppe praktikanter.

Yderligere information

Kontakt lektor og praktikkoordinator Hanne Carden på mail haca@zealand.dk

Læs om hele uddannelsen her

Back To Top
Søg
X
X