B2B netværk

B2B netværket er for alle virksomhedsdrivende, der interesserer sig for erhvervslivet i Kalundborg kommune.

B2B netværket i Kalundborgegnens Erhvervsråd er for virksomheder der ønsker at udvide sit netværk med nye forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og kunder og som vil udveksle viden og erfaringer med andre lokale virksomheder.

Netværksmøderne afholdes hver gang hos en ny virksomhed, som præsenterer sig selv eller som giver et oplæg om et tema, der er relevant for virksomheden.

B2B netværket er blevet til et stærkt netværk, hvor medlemmerne ser hinanden som samarbejdspartnere og sammen er vi med til at skabe vækst og liv i Kalundborg kommune. Der er tale om et meget uformelt netværk og som deltager er der ingen forventning om, at du kommer hver gang. Du kan altså sagtens blot vælge at deltage ved de arrangementer, som du synes lige passer til din tidsplan og til det, du interesserer dig for.

Fordele ved at deltage i B2B netværksmøderne ved Kalundborgegnens Erhvervsråd:

  • Du og din virksomhed har mulighed for at skabe tætte relationer til andre virksomheder fra forskellige brancher og at blive orienteret om nye tiltag og planer hos de andre deltagere
  • Netværket giver mulighed for at mødes med nuværende såvel som kommende kunder og leverandører
  • I kan sagtens deltage flere fra én virksomhed. Det giver anledning til nye forbindelser på flere lag i virksomheden

Netværket og møderne er uformelle. Vi laver som regel en bordplan, så deltagerne bliver blandet godt, men lægger også altid tid ind i programmet til, at man selv kan cirkulere rundt og få talt med dem man gerne vil.

Mødefrekvens: Vi inviterer til B2B netværk hver måned. Som udgangspunkt den sidste fredag i måneden kl. 08.30 – 10.00. Vi mødes altid en fredag morgen, så du kan være tilbage på jobbet klokken lidt over ti.

Har du en god idé til et B2B netværksmøde, er du velkommen til at kontakte Erhvervsrådet.

Nyheder

Stor succes ved B2B Netværksmøde hos SYMB

Temaet var SocialØkonomiskeVirksomheder, da omkring 60 personer samledes hos SYMB Fredag den 17. januar mødtes ca. 60 personer til morgenmad fra RøsNetVærk og kaffe fra Costa Kalundborg Kaffe til oplæg…

Back To Top
Søg