Netværk for Bymidteudvikling

Netværket for Bymidteudvikling er for dig, der driver virksomhed i en af bymidterne i Kalundborg kommune eller gerne vil til det.

I forbindelse med Erhvervsrådets bymidte indsats deltog en række bymidtevirksomheder i DIGI Up! Et digitalt opkvalificeringsforløb målrettet virksomheder i bymidterne, og afviklet i samarbejde med Erhvervshuset i Sorø. Virksomhederne blev, over seks aftener, præsenteret for en lang række digitale værktøjer. Et af resultaterne af det forløb er et Detailnetværk for alle i detailbranchen i Kalundborg kommune, hvor forretningsudvikling og fællesskab er i fokus.

Netværket mødes ca. hver anden måned. Møderne afholdes som udgangspunkt på Erhvervsrådets kontor, men vi forsøger også at afholde møderne hos medlemmerne.

Alle er velkomne til at være med i netværket, og vil du høre mere er du velkommen til at kontakte projektleder Morten Hass Augustsen.

Nyheder

Brancheforening frygter masseafskedigelser på vej i detailhandlen

Brancheforeninger er bekymret over udviklingen i dansk detailhandel Med de nuværende energipriser og forventet huslejestigninger for danske butikker samt en forbrugertillid, som er mere end dobbelt så lav som i forbindelse med coronakrisen, kan vi se ind i afskedigelser på op til 7.000 personer, alene indenfor detailhandlen – dertil ser vi ind i op mod…

Skal vi ikke gå en tur op i byen? Det er stadig en rigtig god idé!

Der er mange der har en mening om hvad et aktivt handelsliv er. Skal der være musik hver lørdag? Skal priserne være lave? Mangler der blomsterkummer fra kommunen? Hvilke butikker mangler vi? Butikkerne skal have åbent forskudt eller samtidigt, gerne hver dag og om natten. Det skal kunne betale sig at handle, ellers køber vi…

Back To Top
Søg