skip to Main Content

Mentornetværket

En MENTOR er en erfaren person, som gennem sparring, vejledning og feedback, deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte MENTEES udvikling.

Mentornetværket er for personer bosiddende i Kalundborg kommune, der har ressourcer, empati og som kan, vil og har lyst til at arbejde positivt med mennesker. Et ekstra plus er, hvis man har haft personaleansvar og dermed været med til at ansætte, afholde jobsamtaler og eksekvere fyringer.
Mentorerne er for manges vedkommende også en del af vores netværk ”Værket.” men det er absolut ikke en nødvendighed.
Netværket mødes ca. 6 gange årligt i erhvervsrådets lokaler, hvor hvert møde starter med en kort orientering fra erhvervsrådet, derefter har vi ofte spændende indlæg og afsluttende tid til netværk.

At være mentor betyder:

At du støtter en borger i dennes personlige og professionelle vej mod det fastsatte mål – du yder hjælp til selvhjælp – og har evnen til at lytte, er god til at formidle og har handlekraft.
Som mentor stiller du dig til rådighed efter nærmere aftale og i en nærmere aftalt periode.
Du vil inden opstart, som mentor, blive tilbudt information / intro til arbejdet.

Hvem har brug for en mentor?

Personer, der er arbejdsmarkedsparate og som pt. er uden job og som deltager i forløbet Motorvejen til job – i samarbejde med Jobcenter Kalundborg
En iværksætter, der overvejer at starte egen virksomhed og som har brug for sparring med personer, der har livserfaring fra et langt arbejdsliv eller som er startet, men har brug for vejledning til at få forretningen til at vækste.

Back To Top
×Luk søg
Søg
X