skip to Main Content

Økonominetværk

Økonominetværk – et nyt driftigt netværk

Når du sidder med ansvaret for økonomien i din afdeling eller i hele virksomheden, møder du udfordringer, der skal håndteres og beslutninger der skal træffes, samtidig med, at du skal lede og inspirere. Som specialist er det langt fra altid, at du kan finde sparring blandt kollegaer eller chefer.

Her kan et økonominetværk være en kærkommen hjælpende hånd.

For et par måneder siden rettede Jens Nielsen, finance manager hos Avista Oil, henvendelse til Kalundborgegnens Erhvervsråd for at starte en netværksgruppe for økonomifolk i nogle af Kalundborgs spændende virksomheder. Vi startede med at sende følere ud og fik meget positive tilbagemeldinger på Jens’ idé. Efter et indledende møde samlede vi en lille gruppe til at komme med input til, hvordan sådan et økonominetværk kan skrues sammen på den bedst tænkelige måde.

Nu er vi klar til at invitere jer til det første reelle møde i økonomi-netværket

På første møde vil vi naturligvis introducere deltagerne for hinanden og præsentere tankerne bag netværket. Tanken er at få en oplægsholder med et aktuelt tema på programmet. Derudover vil vi gerne drøfte fremtidigt indhold, evt. indlægsholdere og temaer, mødeinterval og hvad der ellers må til for at skabe et netværk, der er relevant og værdiskabende for jer.

Projekt-og udviklingschef Jens Lerager, Kalundborgegnens Erhvervsråd vil være facilitator på netværket.

Back To Top
×Luk søg
Søg
X