skip to Main Content

Organisationsnetværket

Organisationsnetværket er udelukkende for foreninger med et erhvervsrelateret sigte og som er hjemmehørende i Kalundborg kommune.

Kernen er de lokale turist-, erhvervs- og handelsstandsforeninger. Her koordineres planlagte aktiviteter og events ligesom der også udspringer fælles initiativer fra netværket. Netværket kan dog også have deltagelse af andre og inviterer generelt de foreninger og ildsjæle der skaber oplevelser i Kalundborg Kommune til at deltage, ligesom Destination Sjælland også har valgt at deltage. Din organisation kan også være med i netværket.

Fordele for en organisation ved at deltage i netværket:

  • Du får mulighed for at sparre om forskellige arrangementer, og evt. om, hvordan en forening / organisation åbner en dialog med det lokale samfund.
  • Du bliver klogere på organiseringsformer og relevante faglige emner: fællesskab, oplevelsesøkonomi, projektstyring, kommunikation.
  • I samarbejde med de andre deltagere, kan du udarbejde strategier i forhold til et samarbejde med lokalsamfundet: hvordan man involverer borgere, virksomheder og institutioner.
  • Mulighed for at blive opdateret i, hvad der sker blandt organisationerne i hele Kalundborg kommune.
  • Samarbejdsmuligheder mellem organisationerne.

Mødefrekvens: netværket mødes to gange om året.

Liv i Kalundborg

Din organisation kan også søge om tilskud til jeres aktiviteter gennem aktivitets- og eventpuljen Liv i Kalundborg  Puljens formål er at skabe fællesskab mellem nye borgere, medarbejdere og studerende, der flytter til Kalundborg og dem, der har boet her i mange år. Puljen er sponsoreret af Kalundborg Kommune, Equinor Refining Denmark, Novo Nordisk, NOV og Vognmand Johs. Rasmussen, Svebølle og Ruth Rasmussens Fond.

Her kan du følge aktiviteterne i Kalundborg kommune

Nyheder

Tag bedre billeder med din smartphone

Fotograf Line Kongsted udbyder et online kursus i at tage gode billeder med en smartphone. Vil du gerne tage billeder med din smartphone, men synes ikke altid, at de bliver…

Back To Top
Søg