skip to Main Content
Organisation

Nu sker der noget i bymidten

Nu sker der noget med bymidten

Region Sjælland har godkendt projekt: ”Vækstindsats for produktivitetsforbedring og effektivisering af Butiks- og Byliv i Region Sjælland”. Projektet har til formål at gennemføre tre pilotprojekter for, hvordan man kan udvikle bymidter i Kalundborg, Nykøbing F og Ringsted, så de bliver relevante for borgerne og andre besøgende. Eller med andre ord, at økonomien for både lejere og udlejere forbedres og på sigt også kommunens. For at kunne opgradere bymidterne, er det nødvendigt, at samle udlejere, lejere i stueplan og kommunen i et unikt netværk. Alene når de tre parter samarbejder, kan man udvikle byernes butikker og byliv.

Sådan får vi gjort bymidten mere attraktiv

”Vil man udvikle byen positivt, så erhvervslivet vokser og indbyggerantallet stiger, bliver man nødt til at skabe en attraktiv bymidte. Det kræver tre parters samarbejde; udlejerne, kommune og lejerne af lokalerne i stueetagen” fortæller Kathrine Heiberg, Direktør for Reteam Group, som er med til at arrangere møderne og ansvarlig for gennemførelse af projektet. Hun fortsætter:

”Det er det samarbejde, vi indbyder til med netværksmøder”.

Det samlede projekt er planlagt til at gennemføres over tre år, den første del af projektet blev godkendt i juni 2018.

Siden 2012 har Reteam Group arbejdet med at udvikle og implementere strategier for byer primært i Sverige, men også Carlsberg Byen, Værløse, Johannesburg og Den Haag har benyttet sig af Reteams erfaringer og metoder.

Læs mere om Reteam Group her

Det første møde om projektet afholdes den 18. september kl. 8.00 i Café Solsikken.

Tilmelding til Vores Kalundborg på mail: info@kalundborg.nu eller på telefon 21 57 11 51 til Anita Winther.

Se invitationen her

Back To Top
Søg
X
X