skip to Main Content
Online

Nye ansigter på Erhvervsrådet

Velkommen til vores to nye praktikanter Svitlana Iaryga og Christine Rømer Behrensdorff fra Syddansk Universitet, Slagelse.

Svitlana Iaryga er i gang med at færdiggøre sin professionsbachelor i Engelsk og Digital Markedsføring, og Christine Rømer Behrensdorff læser en bachelor i International virksomhedskommunikation med engelsk og international marketing. De er især skrappe til markedsføring, branding, web-design, ledelseskommunikation, interkulturel markedskommunikation og meget mere.

De skal være hos os frem til december, og i den periode skal de blandt andet hjælpe med at løse en række kommunikation- og markedsføringsopgaver.

Kommunikation er et felt i konstant udvikling, og for at kunne hjælpe vores medlemmer bedst muligt, er vi selvfølgelig nødt til at holde trit med denne udvikling. Derfor glæder vi os til at lade os inspirere af den nye viden de to kan bidrage med, som forhåbentlig kan komme vores medlemmer til gode.

Hvis du tænker, at Svitlana og Christine, eller nogle af os andre på kontoret, kan hjælpe dig og din virksomhed, så tag fat i os. Det er det, vi er her for. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du jo med fordel benytte dig af vores seks måneders gratis prøvemedlemskab i denne anledning.

Bare skriv eller ring til os på telefon 59 55 00 55.

Back To Top
Søg
X
X