skip to Main Content

Og så lukkede det hele ned…

Hvordan udvikler man bymidterne, når det hele er lukket ned? Projektleder Morten Hass Augustsen giver sit bud på det herunder.

Siden jeg startede, som projektleder på Erhvervsrådets bymidteprojekt den 1. november sidste år, blev jeg taget godt imod, både af kollegaer, men bestemt også af alle de butikker, jeg nåede at besøge.
Det blev jul og julehandel, og så lukkede det hele ned.
Selvom det da er en besynderlig situation at være nyansat i et job, hvor fokus er på udvikling af bymidter, der så lukker ned, ja, så kan jeg kun gisne om, hvor hårdt det må være for alle jer detailhandlere, der har måttet lukke butikkerne ned.
Jeg bruger bl.a. tiden til at kunne tilbyde jer relevante kurser og kan med glæde melde, at det første SoMe kursus er fuldt booket. Vi vil løbende melde ud, når vi har flere relevante forløb.
Samtidig har vi lejet et kontor på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, for at komme fysisk tættere på bymidterne og detailhandlen i Gørlev og Høng.
Jeg håber, at der snart bliver mulighed for at få noget, der minder om en hverdag tilbage, det gør vi nok alle.
I er altid velkommen til at kontakte mig.
Back To Top
Søg
X
X