Omfattende indgreb mod COVID-19

Vigtig information om COVID-19 til virksomhedsejere og medarbejdere.

På baggrund af regeringen og myndighedernes anbefalinger og restriktioner i løbet af 2020, er der igangsat en række omfattende indgreb for at dæmpe spredningen af virussen.

Disse indgreb har unægtelig haft en indvirkning på erhvervslivet og mange virksomheder er blevet presset i knæ i 2020.

Vi anbefaler, at I holder jer opdateret med ny viden fra flere officielle kilder.

Vi har samlet en række relevante links herunder:

Virksomhedsguiden.dk giver dig information om, hvordan du forholder dig til virussen i din virksomhed. Her vil der løbende blive svaret på de mange tvivlsspørgsmål, I måtte sidde med.

Sundhedsstyrelsen opdaterer løbende deres informationer om virussen. Her vil I kunne finde information om COVID-19 decideret til virksomheder om, hvordan man forholder sig til ansatte, kollegaer og lignende. Her vil det også være muligt at finde PDF-plakater man kan printe ud og hænge op, samt information på dansk og engelsk.

coronasmitte.dk har generelle opdateringer til hele den danske befolkning om virussen.

coronatrivsel.dk giver din virksomhed redskaber til at sikre trivslen blandt dine medarbejdere i forhold til balancen mellem at arbejde hjemme / i virksomheden samt, hvordan man sikrer de gode relationer mellem medarbejderne.

Earlywarning.dk – her finder du hjælp, hvis du oplever store økonomiske konsekvenser på grund af COVID-19.

Ud over disse officielle kanaler, sidder vi I Erhvervsrådet klar ved vores mails og telefoner, for at svare så godt som muligt på jeres spørgsmål. Dog vil vi altid henvise til de officielle kilder for konkrete svar.

Back To Top
Søg