skip to Main Content

Optakt til SKILLS i Høng

Som optakt til det store SKILLS event i Høng i april 2022, åbner Erhvervsrådet en butik på Hovedgaden i Høng.

Kalundborgegnens Erhvervsråd åbner en SKILLS Butik i Høng i tæt samarbejde og med en række aktører, herunder de lokale ungdomsuddannelser, efterskoler og videregående uddannelser. Målet er at etablere en SKILLS Butik i Høng fra april 2021 til april 2022, hvor DM i SKILLS løber af stablen.

En række aktører har tilkendegivet deres opbakning b.la. EUC Nordvestsjælland, ZBC, Knowledge Hub Zealand og Absalon. For at have det etablerede erhvervsliv tæt på er har direktør Thomas Bagger fra Bagger Låse og Alarm sagt ja til at lægge kræfter i projektet også.

SKILLS Butikken tjener flere formål heriblandt:

  • Fokus på DM i SKILLS i Høng i 2022 og dermed en opvarmning til selve arrangementet
  • Bidrager til øget samarbejde med det lokale erhvervsliv, og liv i bymidten i Høng
  • Fungerer som showroom for, hvad der foregår på en række af kommunens daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser
  • Understøtter unges uddannelses- og karrieafklaring
  • Bidrager til interaktion mellem læring, uddannelser og virksomheder
  • Udgør et alternativt aktivitets- og undervisningsrum
  • Sætter fokus på praksislæring på tværs af uddannelsestyper og karriereveje
  • Understøtter Høngs rolle som det område i Kalundborg kommune, hvor børnefamilier ofte vælger at bosætte sig

I SKILLS Butikken vil der gennem de 12 måneder være skiftende aktiviteter, der alle på den ene eller den anden måde taler ind i temaet: kompetencer, færdigheder og praksislæring. Et tiltag, der taler ind i Åben skole og Skole i virkeligheden.

Alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan være med

Du er meget velkommen til at kontakte projektleder Morten Hass Augustsen, hvis din virksomhed kan se muligheder i at deltage. Det kan være alt fra en lærling i fire timer en torsdag eftermiddag, der kan fortælle om at være lærling til det helt store udtræk, hvor der bygges en ny revolutionerende Power to X Generator på fortovet foran butikken.

Kontaktoplysninger

Så kontakt projektleder på Bymidteprojektet Morten Hass Augustsen på telefon 40 73 50 85 eller på mail mha@kalundborgerhverv.dk

Back To Top
Søg
X
X