skip to Main Content

Partner søges til lampeeventyr

Reliving søger partnere i deres virksomhed. Det kunne måske være dig?

RELIVING HAR SIDEN 2017
…designet og fremstillet unikke lamper. Vi har nu valgt at udvide vores koncept til også at skulle indeholde en mindre kollektion af serieproducerede lamper, som primært har sit udspring i vores egne unikke lamper, og det univers vi til daglig arbejder med.

RELIVING ER I FULD GANG
…med at få tegnet vores nye lamper, hvorefter der skal arbejdes med prototyper og siden produktion. Vi har flere lamper i støbeskeen, som løbende kan tilføjes kollektionen, og vi har en anden produkttype (stadig inden for boligindretning), som vi ligeledes forventer at sætte i produktion.

RELIVING ER DERFOR PÅ UDKIG
…efter en driftig iværksætter med lyst til at komme med ombord på vores projekt, for at være med til at sikre en succesfuld søsættelse af dette.

VI FORVENTER IKKE
… at du skal investere i virksomheden, men derimod, at du har lyst til at arbejde dig ind i vores team, som en aktiv og bærende drivkraft, der vil være med til at udvikle og skabe vores nye identitet.

DU SKAL HAVE LYST
…til at være iværksætter, du skal komme med gåpåmod og du skal have lyst til at være aktiv på områder så som fx design, produktudvikling, produktion, salg og markedsføring.

DU HAR MULIGVIS
…erfaring fra relevante områder, måske du er selfmade kickass-entusiastisk iværksætter på helt Pippi Langstrømpe-agtig maner. Måske du evner at sparke r** når det gælder om at eksekvere, og du er nok verdensmester (eller næsten) i disciplinen; at få gjort idéer til virkelighed. Du er dig !

Hvis ovenstående lyder interessant for dig, så kontakt Kelly Sandberg på telefon 60 14 14 64, alternativt via mail info@reliving.dk, så vi kan få en snak om mulighederne.

Du kan se lidt mere om, hvem vi er, her

Back To Top
Søg
X
X