skip to Main Content

Projekt om cirkulær økonomi

Mulighed for at komme med i projekt om cirkulær økonomi

Erhvervsrådet har modtaget følgende invitation fra projektleder Kim Hjerrild fra Lifestyle & Design Cluster, som arbejder med cirkulær økonomi i små og mellemstore virksomheder (SMV). Din virksomhed kan også være med og få gavn af projektet. 

Din virksomhed kan stadig nå at komme med på det næste hold i CØ SMV-projektet

Som deltager i CØ SMV kan du sikre din virksomhed til en fremtid med øget fokus på klimaproblematikker og cirkulær økonomi. Her er fokus nemlig på at udvikle en cirkulær forretningsmodel, der kan kickstarte din virksomheds arbejde mod en grønnere forretning og dermed gøre jer attraktiv for samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter. Her får du penge til at betale for den konsulenthjælp, vi skaffer din virksomhed med henblik på at skabe den grønne og cirkulære forretningsmodel, der passer til netop din virksomhed.

Investeringstilskuddet i CØ SMV – også kendt som Fase 2 – er din virksomheds mulighed for at investere i materiel eller knowhow, der kan give jer det rygstød, I mangler i den grønne omstilling. Ansøgning om dette forudsætter dog, at din virksomhed allerede har deltaget i fase 1 af CØ SMV eller tilsvarende projekt, som har givet jer en godkendt grøn eller cirkulær forretningsplan.

Fristen for begge dele er d. 22. november 2019!

Læs mere om CØ SMV-projektet her

E-flyer om investeringstilskud

Frem mod fristen d. 22. november – og den næste frist den 22. februar 2020 – sætter vi særlig fokus på projektets mulighed for at give tilskud til implementering af en cirkulær forretningsmodel. Vi har lavet en særskilt flyer om denne mulighed. Som nævnt, så er forudsætningen for at søge om tilskuddet, at virksomheden har gennemført et strukturfondsforløb som har givet virksomheden en godkendt cirkulær forretningsmodel.

Indslag om CØ SMV – og det nye projekt GRØN CIRKULÆR OMSTILLING – søger værter!

I den kommende tid er vi som operatør meget interesseret i at komme ud på møder, som i forvejen afholdes for vores målgruppe, for at informere om projektet. Vi er fleksible og vil kunne levere alt fra 30 min. KORT oplysning om projektet og vilkår for deltagelse til LÆNGERE indlæg, hvor vi også vil tale om de hidtidige erfaringer og fremhæve relevante case-virksomheder.

I starten af 2020 starter vi samtidig et nyt og større program – GRØN CIRKULÆR OMSTILLING – op. Programmet henvender sig først og fremmest til SMV’er, som IKKE før har deltaget i projekter vedr. bæredygtig / grøn / cirkulær forretningsudvikling. Her vil vi også meget gerne bede om jeres hjælp til at formidle muligheden ud, så alle SMV’er for kendskab til HVORFOR cirkulær forretningsmodeller er fremtiden og HVORDAN de selv kan komme i gang.

For yderligere information, kontakt Kim Hjerrild på telefon 60 37 72 21 eller på mail

Se hele invitationen her

Back To Top
Søg
X
X