skip to Main Content

Ildsjæle skaber Liv i Kalundborg

Der er kommet mange nye borgere til Kalundborg de sidste par år. Derfor er nogle af virksomhederne gået sammen om at etablere aktivitets- og eventpuljen Liv i Kalundborg, hvis formål er at invitere alle ildsjæle til at lave arrangementer, der kan få disse nye medarbejdere til at blive integreret i fritidslivet, så der også er god grund til at flytte til Kalundborg og blive boende her.

Formålet med Liv i Kalundborg er beskrevet således:
Puljen skal understøtte og bidrage til aktiviteter målrettet nationale og internationale medarbejdere, som overvejer eller har valgt at bosætte sig i Kalundborg kommune. Aktiviteterne skal bidrage til tiltrækning, modtagelse og integration af disse medarbejdere.

Aktiviteter og event skal virke til, at nyankomne eller potentielle tilflyttere, hurtigst muligt skal trives – ikke bare på arbejdspladsen – men også i fritidslivet. Det skal styrke, at de føler sig hjemme og får lyst til at flytte til kommunen eller at blive boende.

Aktiviteterne skal bidrage til at skabe gode rammebetingelser for at virksomhederne i Kalundborg kommune skal lykkes med at tiltrække den kvalificerede arbejdskraft, der er behov for og dermed øge vækst og effektivitet i virksomheden.

Målet er at sikre en bæredygtig løsning for lokalområdet ved at forankre puljen lokalt.

Hvem kan søge? Alle ildsjæle og foreninger kan søge om støtte og den næste ansøgningsrunde har frist den 15. november 2019 kl. 12.00. Læs vilkårene her.

Download ansøgningsskema her

Download budgetskema her

Hvor kommer pengene til Liv i Kalundborg fra?

Pengene til puljen kommer fra flere virksomheder i Kalundborg kommune:

  • Equinor
  • Kalundborg Kommune
  • National Oilwell Vargo
  • Novo Nordisk
  • Vognmand Johs. Rasmussen, Svebølle og Ruth Rasmussens Fond

Din virksomhed kan også være med til at støtte puljen, kontakt os for at høre mere.

Back To Top
×Luk søg
Søg
X