Rekruttering og fastholdelse af nye medarbejdere

Erhvervsrådets tema for foråret 2020 er rekruttering og fastholdelse

I Erhvervsrådet vil vi gerne arbejde med forskellige temaer for at have mulighed for at komme mere i dybden med et emne. Temaet for det kommende forår bliver rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Vi oplever en stigende vækst i erhvervslivet, hvilket kan give behov for nye kompetencer i virksomheden.

Der er flere ben i vores arbejde med temaet på nuværende tidspunkt. Vi har ringet til en del af jer og fået en god snak om jeres behov samt fået et godt indblik i, hvad der sker i erhvervslivet på Kalundborgegnen lige nu. Flere medlemmer af Kalundborgegnens Erhvervsråd fortæller, at de skal rekruttere i løbet af foråret. Nogle virksomheder er sæsonafhængige og derfor varierer

 

antallet af medarbejdere i virksomheden. Mange virksomheder er lige det antal, der skal være og nogle enkelte virksomheder står overfor at skulle ansætte en del nye medarbejdere.

Vi takker for gode input og velvillighed til at være med. Jeres input kommer videre til kommunalbestyrelsen, som den 22. januar mødes for at drøfte erhvervsudvikliklingen i hele kommunen.

Erhvervsrådet inviterer til en temadag den 25. februar 2020 for alle medlemmer, hvor I bl. a. kan høre et panel af lokale erhvervsfolk drøfte, hvad en god medarbejder er, hvordan man rekrutterer den rigtige og sidst men ikke mindst, hvordan man får den nye medarbejder godt igang og dermed kommer til at føle ejerskab og engagement over for opgaverne og virksomheden.

Se programmet for temamødet her, hvor du også kan tilmelde dig.

 

 

Back To Top
Søg