skip to Main Content

Salg af forplejning til DM i Skills 2022

Kalundborg Kommune skal være vært for DM i Skills 2022 i Høng 28.-30. april.

SKILLS

Der forventes op til 50.000 besøgende i løbet af de tre dage, den overvejende del skoleelever og unge, men også en del voksne, bl.a. de deltagende håndværkeres familier, faglige organisationer, virksomheder og forhåbentlig en stor del borgere i Kalundborg Kommune.

Deltagere, dommere og officials har deres helt egen restaurant, men alle øvrige skal have mulighed for at købe mad og drikke på pladsen. Der vil blive indrettet to områder udendørs med plads til i alt 12 boder á 6 meters længde. De vil blive placeret sammen på midten i de to områder og være omgivet af bord-bænke-sæt med markedsparasoller.

Vi satser på et så bredt sortiment af mad som muligt, ikke kun pølser og pommes, derfor indbydes alle interesserede til at ansøge om en madbod. Da en stor del af de besøgende vil være skoleelever, skal der være boder med et overkommeligt prisniveau, men vi udelukker ikke på forhånd et mindre antal dyrere kvalitetstilbud, da der også vil være et publikum til det.

Det praktiske

Vi kan desværre ikke levere rindende vand, kun vandposter til aftapning, og strømleverance bestilles og betales særskilt efter behov.

Vi skal ikke tjene på at udbyde madboder, men vi skal have dækket udgifter til siddepladser, parasoller og løbende oprydning og aftørring af borde, derfor vil prisen på en bod være:
2.500 kr. ex moms.

Tid og sted

DM i Skills afholdes den 28. – 30. april i Kultur- og Bevægelsescenter Høng.
Åbningstiderne er
Torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 9-17
Lørdag kl. 9-14
Der kan stilles op fra onsdag morgen.

Interesseret?

Send en interessetilkendegivelse, der indeholder type af mad/drikke og prisniveau til projektleder Pia Hegner pihg@kalundborg.dk senest 15. februar 2022. Evt. spørgsmål kan stilles på mail eller mobil 31 37 04 94.

Madområde til Tour de France

Allerede nu vil vi gerne gøre opmærksom på, at det også bliver muligt at stille med en madbod lørdag den 2. juli, hvor Tour de France rytterne kører  gennem Kalundborg. Kontakt Otto Aagaard for yderligere information på telefon 92 15 80 55 eller på mail oa@kalundborgerhverv.dk.

 

Back To Top
Søg
X
X