skip to Main Content

Samarbejdende robotter i praksis

Ingeniørvirksomheden i2r inviterer til gå-hjem-møde om robotter, der samarbejder i fremstillingsvirksomheder.

Mødet er henvendt til industrivirksomheder, som satser på flere robotter i virksomheden i fremtiden. Målet med mødet er at få inspiration til, hvordan robotter kan være med til at opnå højere produktivitet, bruge medarbejderne rigtigt og undgå nedslidning.

Mødet afholdes på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø den 29. september.

Du kan læse meget mere om mødet her

Lidt baggrund om status for brug af robotter i SMV-virksomheder på Sjælland

Det er opfattelsen i branchen, at der er et stort potentiale for automation med robotter hos fremstillingsvirksomheder på Sjælland.

Robotmarkedet i Danmark for 2019 var på 768 stk. (Industrirobotter: alt inklusive, alle mærker).
Flere partnere med fingeren på pulsen forklarer, at det Sjællandske marked er (langt) bagefter Fyn og Jylland. Et godt gæt er, at Sjælland i 2019 lå på 20% af det samlede salg, så der er solgt ca. 150 industrirobotter på alle fabrikater på Sjælland.

Og her er ikke indregnet ”samarbejdende robotter” => Cobotter. Ifølge store leverandører på området er potentialet for cobotter på Sjælland nok det dobbelte årligt.

Så derfor er der rigtig mange gode argumenter for, at Sjællandske fremstillingsvirksomheder bliver lige så opmærksomme og dygtige til at bruge robotter som resten af landet.

Læs mere om robotsalg i Danmark her

Det er bl.a. derfor ingeniørvirksomheden i2r har indlægsholdere fra Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus Sjælland, som indleder med nyttig information om hjælp i processen.

Back To Top
Søg
X
X