skip to Main Content

Shop Sjælland workshop

Kom godt i gang med shopsjælland.dk

ShopSjælland, Vores Kalundborg og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer dig til en status på ShopSjælland.dk samt en workshop for alle nye brugere af ShopSjælland.

Når du går hjem fra workshoppen, har du fået en række værktøjer, der gør dig helt klar til at lægge dine varer på ShopSjælland.dk og begynde at sælge fra portalen.

Til at promovere dine varer i webshoppen, har vi inviteret erhvervsfotograf Line Kongsted til at give dig tips og tricks om, hvordan du får taget rigtig gode billeder blot med mobiltelefonen. Line er både en dygtig fotograf og en inspirerende formidler. Gode billeder gør underværker, når du skal præsentere din butik på nettet og Line kan fortælle dig, hvordan det gøres.

Derudover får du hjælp af rutinerede undervisere til at vise dig, hvordan du helt praktisk og konkret får oprettet din butik og får lagt dine varer op.

Arrangementet er gratis. Vi giver en kop kaffe undervejs og du er også meget velkommen til at deltage, hvis du endnu ikke har besluttet om du vil med på ShopSjælland eller ej.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende workshop den

26. marts 2019 kl. 8.00 – 10.00 i Erhvervsrådets lokaler på Bredgade 44, 1. i Kalundborg.

Back To Top
Søg
X
X