skip to Main Content

Skab synlighed om jeres grønne omstilling i virksomheden

Søger I en kommunikationsspecialist, der kan skabe synlighed om grøn omstilling i virksomheden?

Virksomhedernes egne initiativer er en god historie – og der kan ligge en stor gevinst i at kommunikere om ambitionerne, men pas på faldgruberne.

Uanset hvad man mener om grøn omstilling, så er det et faktum, at USA, med sin 12 milliarder dyre hjælpepakke til velfærd og klima, har markeret sig som foregangsland og flere lande følger nu med.

Generelt ses det, at der er en decideret kapitaltilstrømning mod bæredygtige fonde og grønne selskaber. Den udvikling skaber et kæmpe potentiale for Danmark, der nu kan forvente store ordrer inden for vedvarende energi og anden dansk teknologi.

Hvad betyder det for jeres virksomhed?

Det er her du kommer ind i billedet. Et stigende antal af vores største internationale virksomheder er godt i gang med denne omstilling. Det er simpelthen en overlevelsesstrategi for dem, da de ønsker at bevare deres position på markedet i fremtiden. Kravene fra Pariser-aftalen samt konklusionerne i IPCC-rapporterne, begynder nu i hastig fart at have betydning for din omverden, dine leverandører, investorer og sandsynligvis også dine kunder. Der har aldrig været et så stort pres på vores eksporterende virksomheder som nu og det betragtes således på globalt plan. Så ligesom Corona, har vi et fælles udgangspunkt i vores kommunikation om grøn og bæredygtig omstilling. – Det er et sprog vi alle er ved at lære for vi har ikke prøvet det i dette omfang før.

Så hvor langt er I?

Er jeres specialister på kursus i Sustainability Management? Er jeres leder parat til at lede en bæredygtig omstilling? har I opdateret jeres varesortiment og er jeres materialeanvendelse opkvalificeret energiløsninger, der understøtter relevante bæredygtighedsprincipper?

Som et afgørende led i de processer I selv har sat i værk, kan jeg skrive virksomhedernes tekster og pressemateriale med høj integritet og i et sprog der afspejler virksomheden og taler til interessenter og potentielle investorer, indenfor virksomheders markedsføring af grøn omstilling og bæredygtige løsninger.

Hegnsvang Kommunikation varetager desuden større opgaver indenfor kommunikationsstrategier, herunder Corporate Social Responsibility og Public Relations for jeres virksomheder, på en gennemsigtig og troværdig måde.

Vil du vide hvordan du undgår greenwashing, eller få et gratis oplæg i virksomheden om jeres muligheder for at komme i gang med den grønne omstilling? Så følg Hegnsvang Kommunikation på LinkedIn eller kontakt mig direkte på telefon 31 33 26 94.

Hvorfor er dette relevant for jer alle?

  • Fordi I vil tilbage på sporet af den grønne omstilling efter halvandet år med krisekommunikation i forbindelse med Corona
  • Fordi I vil være attraktive overfor jeres investorer og kunder
  • Fordi I er på forkant med efterspørgslen og markedet
Back To Top
Søg
X
X