skip to Main Content
Måger på kajen

Iværksætteri i praksis

Drømmer du om at starte egen virksomhed?

Få vejledning og bliv en del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk bestående af både andre iværksættere og af erfarne virksomhedsledere, som er parat til at hjælpe dig.

Vejledning

Kalundborgegnens Erhvervsråd står parat til at hjælpe dig på vej med individuel vejledning om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej og når vores egen viden slipper op, ved vi præcis hvor vi skal sende dig hen for mere hjælp.

Netværk

Som iværksætter og som deltager på iværksætterkurset får du automatisk en adgangsbillet til vores allerede eksisterende netværk for minivirksomheder og iværksættere. Her mødes en gruppe af dygtige iværksættere og ejere af mindre virksomheder. Nogle af dem er i gang med at starte virksomhed op. Andre hr drevet deres i mange år. Fælles for dem er, at de har stået med de samme udfordringer som dig og at de er villige til at dele deres erfaringer, gode råd og nogle gange deres salgs-leads.

Få svar på alle spørgsmålene og bliv klar til at starte din egen virksomhed

Erhvervsrådet udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland, Roskilde et iværksætterforløb for dig, der overvejer eller har besluttet at starte din egen virksomhed.

Forløbet starter den 25. februar 2019 og kører over 13 undervisningsgange. Underviserne kommer fra Erhvervsakademi Sjælland og bliver krydret med oplæg ved lokale eksperter fra virksomhederne i Kalundborg.

Undervisningen vil finde sted i Kalundborgegnens Erhvervsråds lokaler på Bredgade 44, 1.

Alle undervisningsgange ligger fra kl. 16.30 – 19.30.

Der er tilmeldingsfrist den 4. februar 2019. Tilmeld dig her.

Shaun Gamble

Tidligere deltager fortæller om sin iværksætterdrøm, der blev til virkelighed:

Shaun Gamble gennemførte Kalundborgegnens Erhvervsråds iværksætterkursus for nogle år siden. I dag driver han Costa Kalundborg Kaffe, der er et lille kafferisteri der leverer til både private, firmaer og detailhandlen. Costa Kalundborg Kaffe driver også en kaffevogn og planerne stopper ikke der. Shaun er i fuld gang med at udvide kafferisteriet og arbejder på at etablere en fast café på Havneparken i Kalundborg, samtidig med, at kaffevognen kører videre ved siden af.

Back To Top
Søg
X
X