skip to Main Content

Skræddersyet efteruddannelse på DTU

Informationsmøde på DTU om kompetenceløft af præcis det, dine medarbejdere har brug for.

Tirsdag den 14. juni kl. 17.00 inviterer DTU Engineering Technology på Campus Ballerup til rundvisning i vores værksteder, og til informationsmøde omkring muligheden for at få gratis skræddersyet efteruddannelse!

På værkstederne vil du se de forskellige steps fra rapid prototyping til fræsning af støbeform, som det færdige produkt kan støbes i. Vi kigger med andre ord på, hvordan vi arbejder fra idé til færdigt produkt.

Der ville være en gennemgang og demonstration af udvalgte instrumenter og maskiner bl.a. 3D printning, laser skæring, CNC fræsning mv.

DTU’s eksperter vil også fortælle om muligheden for at få gratis efteruddannelse eller kompetenceløft, skræddersyet til din virksomhed og jeres behov.

Har du et felt, hvor du ved, at din virksomhed vil kunne få stor værdi af at få hjælp? F.eks. inden for forretningsudvikling og go-to-market eller inden for f.eks. produktionsoptimering, LEAN eller digitalisering? Eller har du en fornemmelse af, at noget kan gøres bedre og smartere, og du gerne vil have hjælp til at identificere, hvad det er?

Så er vores forløb Kom-løft Sjælland lige noget for dig!

Denne aften kan du både høre om muligheden for gratis efteruddannelse, og du kan se rigtig mange af de maskiner, som DTU Engineering Technology har at byde på!

Programmet

17.00 Vi mødes hos DTU på Campus Ballerup

17.05 Rundvisning på DTU’s værksteder med spørgsmål og netværk

17.45 Introduktion til projektet Kom-Løft Sjælland, hvor du kan få et skræddersyet kompetenceløft til dig og din virksomhed

18.45 Tak for i dag

Vi byder på sandwich under oplægget.

Sted

DTU Engineering Technology
Lautrupvang 15, 2750 Ballerup
Vi mødes ved hovedindgangen (nr. 15)

Deltagelse

Deltagelse er gratis, og tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning. Tilmeld dig på mahor@dtu.dk senest torsdag den 9. juni 2022.

Back To Top
Søg
X
X