skip to Main Content

Vær med til Stafet For Livet

Gå med til Stafet For Livet!

Erhvervsrådet har oprettet et hold til Stafet For Livet og synes, at det kunne være hyggeligt, hvis du ville være med på holdet.

Stafet For Livet er et 24-timers arrangement, som Kræftens Bekæmpelse afholder i mange byer rundt om i Danmark. Det er første gang stafetten afholdes i Kalundborg, og det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om. Deltagerne er inddelt på hold, som sammen sørger for, at depechen holdes i gang i alle 24 timer. Det er altså ikke meningen, at du skal være der i alle timerne, men i det tidsrum, du har lyst til. Du kan gå, kravle, løbe eller hoppe på et ben, du bestemmer selv, bare du kommer rundt på banen.

Stafet For Livet er en hyldest til og en fejring af den tredjedel af danskere, der rammes af kræft og de indsamlede midler går til forskning og støtte til kræftramte og deres pårørende.

Vi har kaldt os “Stjerneholdet” og du kan tilmelde dig her senest den 19. juni, så koordinerer vi, hvem der går hvornår. Det koster kr. 100,- for voksne og kr. 50 for børn. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte Erhvervsrådet for yderligere oplysninger.

Back To Top
Søg
X
X