skip to Main Content

Støtte via LAG midler

Er du iværksætter? Kan skabe flere arbejdspladser? Eller kan du udvikle turismen i Kalundborg Kommune? Så kan du modtage op til 500.000 kr. til at sikre gennemførslen af dit projekt via LAG-midlerne.

Sammen med LAG Midt-Nordvestsjælland og Gaardhotellet, inviterer Kalundborgegnens Erhvervsråd til et morgenmøde om mulighederne for at udvikle et erhvervsprojekt med støtte fra LAG-midlerne. Det foregår tirsdag d. 27. februar, kl. 8:30 – 9.30 på Gaardhotellet, Kærbyvej 12, 4400 Kalundborg.

I løbet af en time vil du få en første introduktion til mulighederne i LAG-systemet, hvad der lægges vægt på ved uddelingen af midlerne og hvad du skal være opmærksom når du søger dem.

Gaardhotellet lægger deres fine rammer til mødet. Hotellet modtog LAG-midler til en udvidelse i 2017 og Charlotte Junge, der driver Gaardhotellet vil fortælle om forløbet fra hun første gang hørte om muligheden for LAG-midler til hun kunne påbegynde udvidelsen af hotellet med ekstra værelser.

Fra Kalundborgegnens Erhvervsråd vil du høre om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med forretningsplaner, de grundlæggende budgetter og en generel sparring om din idé, så du står så stærkt som muligt. Både når du skal ansøge og når du skal gøre dit projekt til virkelighed.

Så har du den helt rigtige idé til opstart eller udvikling af en lille virksomhed? Eller brænder du for at skabe mere liv og attraktive levevilkår i dit lokalsamfund? Drømmer du om at yde dit bidrag til områdets turisme? Er du typen, der har lysten og erfaringen til at inspirere andre til at udleve deres potentiale som iværksættere? Så kan det sagtens være dit projekt, der kan få støtte hos LAG Midt-Nordvestsjælland.

Tilmelding senest den 22. februar 2018 til info@kalundborgerhverv.dk, der er begrænsede antal pladser så det er efter først til mølle princippet.

LAG står for Lokale Aktions Grupper og LAG-midlerne stammer fra staten og fra EU’s Landdistriktsfond. Læs mere om LAG her

Back To Top
Søg
X
X