skip to Main Content
Store Netværksdag – Sådan Gik Det

Store Netværksdag – sådan gik det

Få det bedste ud af det meste

Det var budskabet til de omkring 60 fremmødte medlemmer, da Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterede til Store Netværksdag i Kalundborg Hallerne med Thomas Mygind som indlægsholder.

Erhvervsrådets nye direktør Hans Søie bød velkommen og introducerede dagens program, hvorefter ordet blev givet videre til Thomas Mygind, der med store fagter, smil og latter fik fortalt sit budskab, hvor den honningspisende bamse fra Hundredemeterskoven og hans ven Æsel var de centrale figurer. Er du Peter Plys eller Æsel blev gæsterne spurgt om utallige gange og det bragte store smil frem, samtidig med at lattermusklerne blev brugt.

Thomas Mygind var blandt andet rundt om emnet attituder – og berøringsangst – det blev på den mest fantastiske måde praktiseret ved at alle deltagere blev bedt om at rejse sig, vende sig, tage den foranstående på skuldrene og give et minuts massage – Få det bedste ud af det meste er et budskab som kan bruges overalt og hver dag!

Ovenpå dette budskab, var det nemt at fortsætte til netværksdelen, hvor også Erhvervsrådets eksisterende netværk blev præsenteret.

 

Back To Top
×Luk søg
Søg
X