skip to Main Content
Glas med mad

Torvedage i Kordilgade

Vær med til at skabe liv i gågaden om lørdagen.

Hen over sommeren vil Kalundborgegnens Erhvervsråd gerne invitere fødevareproducenter, forhandlere, gårdbutikker og andre med interesse i god mad til at sælge deres produkter fra en stand på Kordilgade i Kalundborg.

Vi starter lørdag 12. juni og kører 10 lørdage frem. Du forpligter dig ikke til at deltage hver gang, men vi ved af erfaring fra tidligere år, at Kalundborg by byder på et godt salg, så book gerne i god tid.

Sommerhusene og campingpladserne i og omkring Kalundborg er allerede godt fyldt op. Vi glæder os til at kunne tilbyde alle de besøgende et spændende og inspirerende madmarked, hver uge, hele sommeren.

Kalundborgegnens Erhvervsråd og Vores Kalundborg investerer midler og markedsføring i disse markedsdage, og vi håber at skabe en tradition på Kordilgade. Prisen for at være med er kun 300 kr. (ex. Moms ) – pr. gang.

For dette får du:

  • 3 x 3 meter foldetelt m/sider
  • Salgsdisk m/sort banner
  • Bord 180 x 80 meter
  • To klapstole
  • Markedsføring

Alt leveret og opsat, samt nedtaget igen efter salgsdag.
(der kan tilkøbes frise med navn/logo)

Der tages forbehold for den til enhver tid gældende Coronasituation.

Har du ingen til at bemande din stand, kan vi muligvis være behjælpelige.

Du skal selv sørge for de nødvendige godkendelser i forhold til Levnedsmiddelkontrol, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Har du lyst til at være med, så kontakt projektleder Morten Hass Augustsen på telefon 40 73 50 85 eller mail mha@kalundborgerhverv.dk.

Back To Top
Søg
X
X