skip to Main Content

Uddannelses- og lærlingemesse 2019

Har du kvalificeret arbejdskraft i din virksomhed mange år endnu?

Kalundborgegnens Erhvervsråd har netop afsluttet et EU-projekt, hvor vi især satte fokus på mangel på faglært arbejdskraft i virksomhederne i Kalundborg kommune. Nogle af de erfaringer, vi har lært i projektet er, at virksomhederne ikke får deres behov dækket ved rekruttering via de almindelige kanaler som jobopslag, jobcenter og lign. Det er typisk gennem netværk og uopfordrede henvendelser til virksomheden, der virker.

En tilstrækkelig og veluddannet arbejdsstyrke er en forudsætning for erhvervslivets udvikling. Desværre er der for få, der vælger en faglært uddannelse. Derfor vil vi gerne være med til at vise de unge og deres forældre, hvad den faglærte vej kan føre til.

Vi samarbejder med Ungdomsvejledningen i Kalundborg Kommune om en messe for folkeskoleelever og deres forældre med det klare formål at vise dem, hvilke muligheder, der er for at tage en ungdomsuddannelse, herunder en faglært uddannelse.

Uddannelses- og lærlingemesse

Ungdomsuddannelserne i Kalundborg og nabokommunerne er inviteret, nu mangler vi bare, at I fra virksomhederne kommer og fortæller om hverdagen som lærling i en virksomhed.

Messen vil blive afholdt mandag den 25. november kl. 15.30 – 19.00 i Kalundborghallernes hal 1.

Hvem kan fremtidens lærlinge møde på messen?

Vi ønsker så mange brancher som muligt bliver præsenteret og vi forestiller os, at der bliver én stand med elektrikervirksomheder, én med tømrere, én med malere osv. På standen skal der i hele åbningstiden være minimum en lærling og en mester, som kan fortælle om, hvordan det er at være under uddannelse i en virksomhed.

Gør som Føtex, Novozymes, Alumichem, Unibio, Bilcentret Peer Glad, Y-Camp, Forsvarets Uddannelser, TV Vestsjælland, Kalundborg Kommune, Novo Nordisk, Skandi-Bo og Multi-Tech og tilmeld din virksomhed til messen.

Det er gratis at deltage med en stand, ligesom leje af inventar og strøm er uden beregning. Som deltager på en stand, sørger du selv for selve materialer på standen samt forplejning.

Du kan tilmelde din virksomhed til messen her

For udstillerne vil der være mulighed for at kombinere messedeltagelsen med indlagte events, fx kort præsentation af virksomheden, speeddating eller aktiviteter på standen. Ønskes en præsentation af virksomheden, skal dette koordineres med Erhvervsrådet.

Markedsføring af messen

Vi sørger for markedsføring i relevante medier; annoncering i Kalundborg Nyt og omtale i Nordvest Nyt og TV Kalundborg. Dertil kommer uddeling af flyers og plakater til skolerne. Eleverne bliver inviteret via elevintra og forældrene via forældreintra.

Program

Der er ikke et decideret program for messen, da vi ønsker, at alle skal kunne tale sammen i et uformelt miljø.

Praktik

Det er muligt at komme ind i hallen fra kl. 12 og standen skal være taget ned senest kl. 21.00.

Spørgsmål om messen

Rettes til Kalundborgegnens Erhvervsråd på telefon 59 55 00 55 eller på mail.

Back To Top
Søg
X
X