skip to Main Content

Uddannelses- og lærlingemesse 2020

UU Kalundborg og Erhvervsrådet samarbejder igen i år om en uddannelses- og lærlingemesse i Kalundborg Hallerne med primært fokus på uddannelsesmulighederne i  området. Denne gang også i samarbejde med de lokale ungdomsuddannelser.

Messen afholdes mandag den 16. november 2020.

Vi har valgt at ændre karakteren på messen, så den primært er åben i skolernes undervisningstid fra kl. 10.00 – 16.00. Messen vil være rettet mod eleverne i 8. og 10. klasse i tidsrummet kl. 9.00 – 15.00 og øvrige elever og deres forældre, samt unge i øvrigt, i tidsrummet kl. 14.00 – 16.00.

Som et yderligere tiltag for at få flere elever til Uddannelses- og lærlingemessen, er der bevilget busser til kommunens skoler udenfor Kalundborg by.

COVID-19 gør, at vi ikke har lagt os helt fast på et program, men afventer instrukser i forhold til forsamlingsstørrelser m.m.

Vi arbejder med en model, hvor halvdelen af eleverne kommer ind i hallen, som er inddelt i fire zoner, hvori virksomheder og uddannelsesinstitutioner er fordelt. Her skal eleverne løse en ”Tip en 12’er”, så de er tvunget til at komme forbi hver virksomhed og stille et eller flere spørgsmål. På den måde håber vi at kunne skubbe til elevernes generthed over for at tage kontakt til en virksomhed på messen.

Den anden halvdel af eleverne bliver fordelt i den anden hal – også inddelt i zoner / mindre rum, hvor de skal deltage i workshops / oplæg om uddannelsessystemet.

Vi sigter mod at målrette opgaverne til eleverne efter undervisningsmålene, så skolerne ikke får en følelse af at ”miste” en undervisningsdag.

Skulle I have spørgsmål kan I, for uddannelsernes vedkommende, henvende jer til: Mai-Britt Buur, 24 91 11 04, maiu@kalundborg.dk og for virksomhederne til: Rikke Dybkjær Meltz, 59 55 00 55, RDM@kalundborgerhverv.dk

I må meget gerne svare tilbage med bekræftelse på deltagelse, samt hvilke behov I måtte have i forhold til plads m.v. Som noget nyt i år, bliver vi nødt til at opkræve et mindre beløb for leje af standen inkl. inventar og tilslutning til strøm. Lejen dækker alle omkostninger i forbindelse med etablering af el, leje af borde og stole, samt kaffe/te, vand og en sandwich på dagen.

Lejen udgør kr. 250 / m2, fx

  • 3m x 3m = kr. 2.250,- excl. moms
  • 3m x 6m = kr.4.500,- excl. moms
  • 3m x 9m = kr. 6.750,- excl. moms

For medlemmer af Kalundborgegnens Erhvervsråd, er standlejen uden beregning.

Hvis I har brug for vand og afløb, så ring eller mail til én af os, så vi sammen kan finde en løsning.

Vi håber meget, at I har lyst til at være med til at give eleverne en forsmag på, hvad man kan uddanne sig til.

Tilmeld og bestil stand-areal til din virksomhed her

Af hensyn til planlægningen bedes tilmeldingen udfyldt senest d. 1. oktober 2020. Det er vigtigt, at kontaktperson og mail er udfyldt med data for den person resten af planlægningen skal foregå i samarbejde med.

I vil modtage en bekræftelse på tilmeldingen hurtigst muligt efter tilmelding og yderligere information omkring den 16. november, samt evt. reguleringer som følge af COVID-19 regler.

Back To Top
Søg
X
X