skip to Main Content
Industri I Kalundborg

Uddannelses- og lærlingemesse i Kalundborg

Hvad kan du tilbyde en lærling i din virksomhed?

Kalundborgegnens Erhvervsråd har de seneste år arbejdet med at sikre faglært arbejdskraft til virksomhederne i Kalundborg kommune – også i fremtiden. En tilstrækkelig og veluddannet arbejdsstyrke er en forudsætning for erhvervslivets udvikling. Desværre er der for få, der vælger en faglært uddannelse. Derfor vil vi gerne være med til at vise de unge og deres forældre, hvad den faglærte vej kan føre til.

Vi samarbejder med Kalundborg Kommune om en messe for folkeskoleelever og deres forældre. Vi har inviteret ungdomsuddannelserne i Kalundborg og nabokommunerne, nu mangler vi, at I kommer og fortæller om hverdagen som lærling i en virksomhed.

Messen vil blive afholdt mandag den 3. december kl. 16.00 – 19.30 i Kalundborghallernes hal 1.

Hvem kan møde fremtidens lærlinge på messen?

Vi ønsker så mange brancher som muligt bliver præsenteret og vi forestiller os, at der bliver én stand med elektrikervirksomheder, én med tømrere, én med malere osv. På standen skal der i hele åbningstiden være minimum en lærling og en mester, som kan fortælle om, hvordan det er at være under uddannelse i en virksomhed.

Det er gratis at deltage med en stand på messen, ligesom leje af inventar og strøm er uden beregning. Som deltager på en stand, sørger du selv for selve materialer på standen samt forplejning.

Du kan tilmelde din virksomhed til messen her

For udstillerne vil der være mulighed for at kombinere messedeltagelsen med indlagte events, fx kort præsentation af virksomheden, speeddating eller aktiviteter på standen. Ønskes en præsentation af virksomheden, skal dette koordineres med det samlede program.

Markedsføring af messen

Vi sørger for markedsføring i relevante medier; annoncering i Kalundborg Nyt og omtale i Nordvest Nyt og TV Kalundborg. Dertil kommer udvikling af flyer og plakater til skolerne. Herudover bliver eleverne inviteret via elevintra og forældrene via forældreintra.

Program

Der er ikke et decideret program for messen, men der vil være præsentationer af de forskellige uddannelser i nærliggende mødelokaler.

Praktik

Det er muligt at komme ind i hallen fra kl. 14 og standen skal være taget ned senest kl. 21.00.

Spørgsmål om messen

Rettes til Kalundborgegnens Erhvervsråd på telefon 59 55 00 55.

Back To Top
×Luk søg
Søg
X