skip to Main Content

Planlægningen af dette års Uddannelses- og lærlingemesse er i gang og vi ser frem til at kunne afholde den i år.

Messen foregår i Kalundborghallerne den 29. november fra 9.00-16.00 og vi forventer, at der bliver gang i den med mange unge deltagere og deres forældre.

MEN vi har brug for alle dygtige lokale virksomheder, som deltagere på messen! Sæt derfor allerede nu X i kalenderen, så du også får mulighed for at få talt med din næste lærling eller kommende medarbejder. På den måde kan vi i fællesskab vise, hvad det er for et spændende arbejdsliv, man som ung kan uddanne sig til i Kalundborg og omegn.

Hvem deltager på Uddannelses- og lærlingemessen Kalundborg?

Vi inviterer alle 8. klasseeleverne i kommunens skoler til messen mellem 9.00-14.00, hvoraf der allerede er tilsagn fra alle folkeskoler på op til 500 unge. Derefter åbnes messen for alle unge, som inviteres fra kl. 14.00 – 16.00, hvor vi også håber, at forældre har mulighed for at kigge forbi. Vi arbejder også med, at det bliver for unge, som er i gang med ungdomsuddannelse og har derfor inviteret SDU, Professionshøjskolen Absalon og Zealand.

Overordnet forventer vi mange besøgende, og der vil blive gjort en betragtelig reklameindsats for at sikre så mange relevante deltagere som muligt. Derfor forventer vi, at der bliver rig mulighed for at møde næste generation af dygtige medarbejdere til din virksomhed.

Messedagen er samtidig en mulighed for at få talt med andre lokale virksomheder, ungdomsuddannelser, brancheforeninger samt videregående uddannelser og få udbygget jeres professionelle netværk, så I står endnu stærkere rustet til fremtiden.

Se – føle – høre oplevelser på messens stande

Uddannelses- og lærlingemessen skal gerne give unge en oplevelse af, at der er mange muligheder for et spændende arbejdsliv, når de vælger uddannelse og job lokalt. For at rykke ved de unges forestillinger og muligvis også fordomme om, hvordan arbejdet i de lokale virksomheder er, og de forskellige uddannelsers funktioner, ønsker vi at støtte op om, at der bliver mulighed for at afprøve sine færdigheder hos jeres messestand.

Vi ved, at det kan være svært både at passe virksomhed og deltage på messe, og derfor opfordrer vi til, at flere virksomheder i samme branche går sammen om en stand, så man ikke er forpligtet til at være til stede hele dagen.

Vi hjælper gerne med at udvikle ideer til messestanden og understøtte en god lærerig oplevelse for alle deltagere.

Deltagelse

Deltagelse i messen er gratis og der vil være strøm og borde / stole (efter bestilling) på standen. Standvægge skal I selv have med. Erhvervsrådet sørger for forplejning i løbet af dagen.

Vi håber meget, at du vil være med til at udbrede kendskabet til uddannelses- og jobmuligheder i Kalundborg kommune.

Tilmeld din virksomhed her

Corona restriktioner

Som retningslinjerne ser ud i øjeblikket, forventer vi at kunne afholde messen, men vi tager forbehold for udviklingen af COVID-19 og forholder os til de restriktioner, der måtte være gældende, løbende. Arrangementet vil selvfølgelig blive afholdt efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For yderligere information om Uddannelses- og lærlingemessen

Kontakt Rikke Dybkjær Meltz på telefon 59 55 00 55 eller på mail rdm@kalundborgerhverv.dk

Løbende nyheder

Herunder vil der løbende komme information om Uddannelses- og lærlingemessen.

Nyheder om Uddannelses- og lærlingemessen

Programmet for Uddannelses- og lærlingemessen 2021

Programmet for Uddannelses- og lærlingemesse Kalundborg 2021 er ved at være på plads. For dig, der kommer til at stå på en stand under messens afholdelse, er programmet således: Kl. 9.00 Vi forventer, at standene er klar Velkomst ved erhvervschef Jens Lerager Kl. 9.20 Eleverne går rundt i hal 2 i grupper á 5 elever…

36 virksomheder og uddannelsesinstitutioner til årets Uddannelses- og lærlingemesse

Interessen for at deltage i årets Uddannelses- og lærlingemesse er stor. Mange uddannelsesinstitutioner og virksomheder har tilmeldt sig årets Uddannelses- og lærlingemesse på nuværende tidspunkt, men vi vil meget gerne have flere til at fortælle elever i udskolingen om uddannelses- og karrieremulighederne i og omkring Kalundborg. Udover uddannelser og virksomheder, kommer der to lastbiler med…

Tilmeld dig Uddannelses- og lærlingemessen allerede nu

Vi inviterer alle virksomheder, som uddanner elever og lærlinge, til, allerede nu at tilkendegive, at de vil være med på messen den 29. november kl. 10.00 – 17.00. Tilmeld dig her

Back To Top
Søg
X
X