skip to Main Content

Ugen der gik

Ugen der gik i Erhvervsrådet

Uge 39 var fyldt med aktiviteter og summen af dialog mellem vores medlemmer.

One Day, Stærk omsætning – prioriter dit salg

Tirsdag havde vi et One-day arrangement, hvor der blev gået helt ind til benet hos deltagerne og hver en sten blev vendt, drejet og analyseret. Slutresultatet skulle gerne være en handlingsplan for de næste fire uger, som bliver fulgt op af underviserne.

Workshop for On-line netværket

Onsdag lagde vi hus til On-line Netværkets workshop, hvor bl.a. segmentering blev diskuteret. Workshoppen giver medlemmerne i netværket en mulighed for at kaste idéer op imod hinanden. Noget man normalt har svært ved, hvis man sidder alene.

Drøftelse af målgrupper i minivirksomheder og temamøde om fremtidens Kalundborg

Torsdag stod i travlhedens tegn; vi startede med netværksmøde for minivirksomheder, hvor bordet rundt viste fremgang for medlemmerne, siden sidst de mødtes. Herefter oplæg om segmentering og positionering – Hvem er ens målgruppe? Og hvordan kan man ramme ens målgruppe?
Senere på dagen lagde Erhvervsrådet hus til et temamøde om erhvervsmuligheder i forbindelse med havnen, ny infrastruktur og erhvervsarealer. Der kom lidt over 30 personer, som alle var interesseret i emnet. Spørgsmål blev stillet af de tilstedeværende og besvaret af oplægsholderne, henholdsvis Bent Rasmussen, Michel van der Linden og Martin Damm.

B2B Netværksmøde om forretningsprincipper på Lerchenborg Gods

 

Fredag, havde vi B2B netværksmøde på Lerchenborg Gods, hvor ca. 70 deltagere lyttede til oplæg om forretningsprincipper ved Michael Hallgren, Kim Østergaard og Christian Lerche-Lerchenborg. Efter oplæggene, var der friskpresset juice og nøddesnacks, samt god mulighed for at få netværket med andre fra ens lokalområde.

Tak til alle der deltog i vores arrangementer!

Kig forbi!

Næste uge har vi færre planlagte arrangementer, men vi har altid åben til at tage imod dig. Hvis du har læst om et netværk du kunne tænke dig at være en del af, skal du være mere end velkommen til at ringe, skrive eller dukke op i vores åbningstid.

Vi har kaffe, te og kakao klar, især nu når vinden begynder at blæse lidt hårdere.

Back To Top
Søg
X
X