skip to Main Content

Vi er nødt til at tale om julen…

Solen skinner højt på himlen, temperaturen er stadig høj nok til, at badegæsterne kan få sig en forfriskende dukkert og alt ånder fred og ro – indtil pebernødderne dukker frem på butikkernes hylder – julen står for døren og gaverne skal købes.

For mange er det et velkomment syn at se butikkerne begynde at finde julevarerne frem. Det sender tankerne hen på vinter, hygge, pejsevarme, familie og nærvær.

For andre er det samme syn et tegn på kulde, ensomhed, stress, uendelige familiefester og vinterdepression. Der er, med andre ord, mange følelser og holdninger på spil i takt med at julen nærmer sig.

Hvilke firmajulegaver skal købes?

Som virksomhed er der dog nogle andre følelser og tanker på spil – hvad skal man give sine medarbejdere i julegave?
Ofte bliver disse tanker udsat til et senere tidspunkt, netop fordi, at julen er så langt væk, og der er meget vigtigere ting at tage sig af. Og det er nok også rigtigt, men hvis man glemmer denne opgave med julegaverne, så ender man med at tilføre stress i en allerede stresset periode og man mister muligheden for at lave nogle ret fede aftaler med lokale butikker og virksomheder om specifikke julegaver.

Hvornår skal gaverne købes?

Det er med julegaver, som det er med de fleste produkter for tiden. Der kan være en lang leveringstid, grundet internationale omstændigheder. Så jo før man er ude med følerne, desto større er mulighederne for at finde den helt perfekte gave til sine medarbejdere.

Dette er især gældende, hvis man også kunne tænke sig sit logo eller lignende grafik, føjet til gaven. Det tager mere tid at få lavet.
Det kan derfor godt betale sig, at man allerede nu begynder at tage stilling til julegaverne (og til julefrokosten).

Hvor skal gaverne købes?

Lokalt. Helt klart.

Men for at give et mere nuanceret svar, så er der nogle klare fordele ved at købe sine julegaver lokalt:

Der er mange dygtige virksomheder lokalt, som har gode udvalg af gaver, gavekort, oplevelser og meget mere

  • Giv et gavekort til en lækker middag eller en lokal koncert/foredrag
  • Saml en kurv fra lokale butikker, som er tilpasset din virksomheds ansatte og det budskab I gerne vil give
  • Send dem til gokart i Svebølle, vinsmagning på Røsnæs, ø-tur til Sejerø eller markedsdage i Gørlev

At købe julegaverne lokalt er med til at forankre ens virksomhed og ens medarbejdere mere lokalt og det er med til at støtte det lokale økosystem, når lokale virksomheder benytter andre lokale virksomheder til netop denne type opgaver.

Hvordan skal gaverne købes?

Der er forskellige metoder du kan benytte.
Du kan selv tage direkte kontakt til den restaurant, butik eller lignende du kunne tænke dig at handle med. Ofte er de virksomheder både gode til at levere, men også gode til at komme med input til, hvad der kunne blive en rigtig fed firmagave.

Alternativt kan du tage fat i de virksomheder i lokalområdet som specialiserer sig i at lave firmagave tilbud. Her er der også god mulighed for sparring og man taler med specialister, som er vant til at få alt til at gå op i en højere enhed.

Hvis man er helt på herrens mark, eller bare gerne vil have sparring på området, så tag fat i os i Erhvervsrådet. Så skal vi nok tage en god snak og sende dig videre til de rette folk efterfølgende.

Det er en god idé at komme i gang så tidligt som muligt, for selvom julen ikke står for døren lige nu, behøver du ikke lade den fylde det hele i sidste øjeblik.

Back To Top
Søg
X
X