skip to Main Content

Vil I have loyale og motiverede medarbejdere?

I en tid med mangel på god og stabil arbejdskraft, kan det være nødvendigt at se nye steder hen i jeres søgen efter medarbejdere.

Der sidder lige nu en stor gruppe unge, der bare venter på at komme ud og vise, hvad de dur til. De er klar til at tage fat. Det eneste, der holder dem tilbage, er deres fortid. En fortid, som har betydet, at de har en plettet straffeattest.

High:five er en landsdækkende organisation, der blev startet i 2006 af et erhvervsnetværk med støtte af daværende beskæftigelsesminister, Claus Hjort Frederiksen.

High:fives opgave

Vores opgave er at hjælpe virksomheder med at rekruttere og ansætte tidligere straffede unge til ordinært job eller uddannelsesforløb.

Vi matcher årligt mere end 200 unge i jobs over hele landet og deltager samtidig i et tværfagligt samarbejde, hvor private virksomheder spiller en aktiv rolle i at uddanne indsatte i fængslerne.

I High:five screener vi de unge grundigt og sikrer, at de matcher virksomhedens krav og forventninger. Inden I bliver præsenteret for en mulig kandidat, sikrer vi os, at den unge lever op til vores ufravigelige krav, som betyder, at han eller hun skal:

• Kunne og ville arbejde
• Have lagt alt kriminalitet bag sig
• Være stoffri
• Have en fast bopæl

Vi hjælper jer før, under, og efter ansættelsen, hvis I har behov for det. Og det bedste af det hele: High:five arbejder gratis for jer, da vi er finansieret af offentlige midler.

Ved at samarbejde med High:five får I:

• Mulighed for at give et ungt menneske en ny chance i livet
• En loyal og kompetent medarbejder, som er grundigt screenet efter jeres krav
• Styrket jeres sociale ansvarlighed, CSR-profil og arbejde med FN’s Verdensmål

Vil I have en uforpligtende snak om, hvordan High:five kan hjælpe med at få god arbejdskraft, der passer ind i jeres virksomhed?

Så læs mere om High:five her eller kontakt seniorkonsulent Peter Freimann Emborg på tlf. 40 38 72 96.

Back To Top
Søg
X
X