skip to Main Content
Symbiose

Virksomheder vil have grønne leverandører

De store danske virksomheder har i høj grad budt ind på den bæredygtige dagsorden og er på mange områder førende i deres arbejde med den grønne omstilling.

Det betyder også at de begynder at kigge på hele deres leveringskæde og dermed på deres underleverandører.
De stiller flere krav til deres underleverandører og vil i fremtiden bruge miljømæssige og bæredygtige parametre som en del af deres udvælgelse af deres underleverandører. Det er en udvikling der er kommet for at blive og som underleverandør til en større virksomhed, kan man forvente at disse krav kommer til at betyde mere og mere.

Hvad betyder det for vores virksomhed ?

Kan vi omstille os til en grøn profil?
Det ved vi ikke ret meget om – Er det vigtigt for os?

Det rejser en lang række spørgsmål, som kan være svære at håndtere for mindre virksomheder og hvor det kan være svært at finde de rigtige svar på.

Kalundborgegnens Erhvervsråd har sat sig for, at finde nogle af svarene og formidle dem til de virksomheder, der har interesse for det.

Efter sommerferien starter vi derfor en møderække, der kan bringe inspiration og viden til, hvordan virksomhederne kan håndtere den grønne dagsorden og hvor I kan møde andre virksomheder med samme udfordringer.

Navnet på netværket bliver “Den grønne leverandør”

Det bliver vigtigt for alle virksomheder at tage stilling til, hvordan virksomheden håndterer sit ressourceforbrug og sine spildstrømme og at kunne præsentere en grøn profil vil være morgendagens standard og et område, hvor virksomheden bliver valgt til eller fra på som leverandør.

Erhvervsrådet vil bidrage til, at virksomhederne på Kalundborgegnen bliver klædt rigtigt på inden for dette område. Derfor vil møderne være åbne for alle (også ikke medlemmer) og vi starter, hvor det ikke kræver forudgående viden om verdensmål eller CO2 emission.

Følg med her i nyhedsbrevet og på vores hjemmeside. Her vil vi fortælle om mødedatoer og de temaer vi vil behandle.

Yderligere information

Kontakt erhvervskonsulent Otto Aagaard på telefon 92 15 80 55 eller på mail oa@kalundborgerhverv.dk og hør mere om netværket.

Back To Top
Søg
X
X