Hvad kan vi tilbyde virksomheder i Kalundborg?

Hos Kalundborgegnens Erhvervsråd kan vi hjælpe dig med nærmest alle udfordringer i din virksomhed.

Både når der er fart på og du har travlt og måske tænker, at det er på tide at udvide, prøve nye markeder af eller starte op med andre produkter eller services. Men også når der ikke er det aktivitetsniveau som du kunne ønske dig i virksomheden og du trænger til et skub i den rigtige retning. Eller når du er nået dertil, hvor virksomheden skal gå videre til en anden eller måske afvikles.

Noget er vi selv rigtig dygtige til. Noget andet kræver specialiseret viden. Der trækker vi på vores mange samarbejdspartnere, som både er lokale rådgivere, regionale eller nationale eksperter indenfor eksempelvis eksport eller finansiering.

Vi kan bidrage med 1-1 sparring, hvor vi sammen får en grundig snak, om de udviklingspotentialer og udfordringer din virksomhed har og sammen finder de værktøjer, der kan få din virksomhed videre.

Netværk med forskelligt fokus

Vi faciliterer også en række netværk. Nogle af dem er højt specialiserede og handler om eksempelvis produktionsoptimering. Andre er mere bredt funderet som vores netværk for minivirksomheder, der er målrettet dig der sidder alene eller sammen med en eller to andre og skal dække alle facetter af det at drive virksomhed.

Og så står vi naturligvis på spring, hvis du går med overvejelser om at placere eller udvide din virksomhed i Kalundborg kommune. Der hjælper vi gerne med at finde den rigtige grund eller bygning, de rigtige medarbejdere eller bare med at sikre, at du hurtigt får opbygget et netværk i vores område. Vi kan også hjælpe med kontakten til kommunens myndigheder, som vi arbejder tæt sammen med, .

Mange af de tilbud kan du læse mere om her på siden, på vores LinkedIn-side eller ved at følge vores Facebook. Men allerhelst vil vi have, at du starter med at ringe til os, så vi sammen hurtigt kan afklare, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

Sparring, vejledning og konsulentrollen

Vidste du, at du kan trække på Kalundborgegnens Erhvervsråd, når du har brug for sparring eller 1-til-1 vejledning. Kalundborgegnens Erhvervsråd har ca. 430 medlemsvirksomheder, som vi løbende er i kontakt med. Hvert år er vi på besøg i over 100 virksomheder. Her bliver udviklingsmuligheder og udfordringer drøftet med virksomhedens ejer eller leder. Og hver måned holder vi netværksmøder for ca. 50 forskellige virksomheder, hvor erfaringer deles med netværkets deltagere og os. Vi møder altså rigtig mange virksomheder med mange og meget forskellige udfordringer. Men vi bliver også præsenteret for rigtig mange og gode bud på, hvordan virksomhederne kommer gennem disse udfordringer og ofte vender dem til en fordel. De erfaringer vil vi meget gerne bringe videre til vores andre medlemmer.

Vores team har baggrunde i salg, HR, kommunikation, ledelse, uddannelse og udvikling. Og vi er efteruddannede til at kunne varetage konsulentrollen overfor vores medlemsvirksomheder og har en konkret værktøjspakke, som vi bringer i spil. Det erfaringsgrundlag kan du som medlem drage stor nytte af, hvis du vælger at invitere på en kop kaffe og fortælle os lidt om din virksomhed; hvor den er på vej hen og hvor du gerne vil have at den ender.

Kobl dig på vores netværk og forbindelser

Vi kan meget selv. Men vi er ikke specialister i alt. Og det ved vi. Derfor har vi gjort en dyd ud af at kunne trække på en række meget kompetente samarbejdspartnere, når vi sammen med en af vores medlemsvirksomheder står overfor et spørgsmål eller en udfordring, hvor vi ikke er de bedste til at svare på det. Nogle gange er det de lokale specialister vi tager fat i. Andre gange er det en anden virksomhedsleder i medlemskredsen, som har erfaring med netop din  problemstilling. Og atter andre gange er det de regionale eller nationale vækstfremmeenheder vi bringer på banen. Hver gang sker det efter en fortrolig dialog med dig som virksomhedsleder og ud fra, hvad vi i fællesskab har fundet frem til.

Du kan tilmelde dig som medlem af Erhvervsrådet her.

Back To Top
Søg